Trafik İstanbul'u kilitledi, TEM'de 15 km kuyruk oldu

Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek isteyenler, TEM Otoyolu Bolu Gerede ve Yeniçağa gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Trafik İstanbulu kilitledi, TEMde 15 km kuyruk oldu
25 Temmuz 2014 Cuma 16:47 tarihinde eklendi, 1.100 kez okundu.
Ramazan  Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek isteyenler, TEM Otoyolu Bolu Gerede ve Yeniçağa gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan yoğunluk ve kazalar sonucu 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. İstanbul'da da şu anda trafik adeta durma noktasına geldi.
 
Her bayram öncesi olduğu gibi, bu bayram öncesi de trafikte yoğunluk yaşanmaması için alarm verildi. Haftasonu tatili de eklenince 5 güne çıkan bayram tatili değerlendirmek isteyenler bugünden yola çıkmaya başladı. Bayram trafiği yoğunluğunun bu akşam saatlerinde başlayabileceği dikkate alınarak bugünden TEM ve D-100 karayolunda tüm bakım ve onarım çalışmaları durduruldu. Olası kazalarda anında müdahale edilip yolun hemen ulaşıma açılabilmesi için TEM yolunun Kocaeli geçişinde her 5 kilometrede bir trafik ekibi bulunduruluyor.
 
BAYRAM KUYRUĞU SABAH KISA SÜRELİ YOĞUNLUK
Trafikte sabah çok erken saatlerde Çamlıca gişelerinden İzmit yönüne kısa süreli bir yoğunluk oluştu. Bu araçlardan Yalova ve Bursa istikametine gidecek olanların bir bölümü TEM’in Bayramoğlu gişelerinden çıkarak Gebze Eskihisar’daki feribot iskelesine yöneldi. İDO ve diğer şirkete ait feribotlarla Yalova Topcçular’a geçti. Ancak bu yoğunluk yaklaşık bir saat sonra sona erdi.



DHA