Trafik magandası dehşeti!

Fırat Arslan, kendisine yol vermediği için tartıştığı Toyotasa Hastanesi'nde görevli anestesi teknisyeni 29 yaşındaki Gökhan Bölükbaşı'nı tabancayla göğsünden vurup yaraladı.

Trafik magandası dehşeti!
01 Eylül 2013 Pazar 14:55 tarihinde eklendi.
Adapazarı'nda şehiriçi trafikte otomobiliyle ilerleyen 26 yaşındaki Fırat Arslan, kendisine yol vermediği için tartıştığı Toyotasa Hastanesi'nde görevli anestesi teknisyeni 29 yaşındaki Gökhan Bölükbaşı'nı tabancayla göğsünden vurup yaraladı. Gözaltına alınan Arslan, "Herşey bir anda oldu. Nasıl olduğunu anlayamadım" dedi.
 
Olay dün gece meydana geldi. Adapazarı Toyotasa Hastanesi'nde anestezi teknisyeni olarak çalışan Gökhan Bölükbaşı, 07 BKA 83 plakalı cipiyle şehiriçi trafiğinde yol vermediği gerekçesiyle kendisine tepki gösteren otomobil sürücüsü Fırat Arslan ile tartışmaya başladı. Araçtan inen Fırat Arslan, Gökhan Bölükbaşı'na bağırmaya başladı. Öfkesi artan Arslan, belinden çıkardığı tabancayla Bölükbaşı'na ateş etti, ardından da kaçtı.
 
Göğsünden vurulan Bölükbaşı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşunun iç organlarına zarar verdiği belirtilen genç teknisyen, bir dizi ameliyat geçirdikten sonra hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.
 
Olay sonrası kaçan Fırat Arslan ve 2 arkadaşı, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi güven timleri ekiplerince yakalandı. Getirildiği Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Arslan, olay sırasında araç kullandığını söyleyerek, "Yol vermedi, el kol harekete yaptı. Bunun üzerine araçtan indim. O da arkadaşlarıyla birlikte araçtan inince üzerime geldiler. Ben de kendimi korumak için bir el ateş ettim. Her şey bir anda oldu. Nasıl olduğunu anlayamadım" dedi.
 
Yenikent Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolundan geçirilen şüpheli Arslan, daha sonra bugün Adliye'ye sevk edildi.