Trakya'da göz gözü görmüyor

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sabah saatlerinde başlayan yoğun sis akşam saatlerinde etkisini arttırdı.

Trakyada göz gözü görmüyor
21 Aralık 2013 Cumartesi 21:51 tarihinde eklendi.
Edirne ve Kırklareli'nde görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düşerken, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde yoğun sis nedeniyle gece eğitim uçuşları ve akşam amatör ligi futbol maçları ertelendi.
 
Edirne'de sabah saatlerinde başlayan yoğun sis gün boyu sürerken, akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü. Trafik ekipleri sürücüleri dikkatli gitmeleri konusunda uyardı. 
 
UÇUŞLAR ERTELENDİ 
 
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde akşam saatlerinde başlayan sis etkisini arttırınca görüş mesafesini 10 metreye kadar düşürdü. Hava sıcaklığının 3 derece olduğu ilçede hava alanında gece yapılması planlanan eğitim uçuşları ise pistin görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle iptal edildi. 
 
Öte yandan Ahmet Taner Kışlalı stadında oynanması gereken amatör ligi akşam maçı Çorluspor- Kapaklı Kartalspor U-16 futbol karşılaşması sis dolayısıyla düşen görüş mesafesi nedeniyle hakem kararıyla ertelendi.
 
KIRKLARELİ'NDE SİS ETKİSİ
 
Kırklareli'nde akşam saatlerinde artan yoğun sis etkili oldu. Gündüz havanın açık olduğu şehir merkezinde akşamüstü ve gece yoğun sis şehir merkezinde ve köy yollarında görüş mesafesini 20 metreye kadar düşürdü. Araçların şehir merkezinde yavaş seyrettiği ve sis farlarını açtıkları görüldü. 

DHA