Tramvay'dan gören fotoğraf çektirmeye koşuyor

Rengarenk boyandıktan sonra Beyoğlu Belediyesi tarafından griye boyanan ve biranda Türkiye'nin gündemine oturan Cihangir yokuşundaki merdivenler, turistik merkez haline geldi.

Tramvaydan gören fotoğraf çektirmeye koşuyor
03 Eylül 2013 Salı 00:02 tarihinde eklendi.
Yeniden renkli haline bürünen merdivenleri Tramvaydan görenler soluğu merdiven başında alıyor. Onlarca kişi renkli merdivenleri fon yapıp fotoğraf çektiriyor. Fransa'da yaşayan ve iki Fransız arkadışını İstanbul'a gezmeye getiren Hazal Taş, böyle bir görüntünün Fransa'da olmadığını söyledi.

Merdivenleri Tramvay'dan geçerken gördüklyerini ve koşarak buraya geldiklerini söyleyen Taş, arkadaşlarının şaşkınlığını gizleyemediğini aktardı. Arkadaşlarının İstanbul'u çok beğendiğini de belirten Taş, bol bol fotoğraf çektirdi.
 
BU MERDİVENLERİ ÇIKMAK YORMUYOR....
 
Merdivenlerin bulunduğu bölgeden her gün geçtiğini söyleyen ünlü Psikolog Alanur Özalp, bu renkli görüntüyü ilk keşfedenlerden biri olduğunu anlattı. Merdivenleri ilk gördüğü anda çok şaşırdığını söyleyen Özalp, " Hemen arabamı durdurdum.

Önünde durdum, fotoğraf çektirdim. Arkadaşlarıma haber verdim" dedi. Bazı hastalarının eskiden bu merdivenleri çıkarken yorulduklarını söylediklerini aktaran Özalp, " Şimdi merdiveni hızlı çıktıklarını, hiç yorulmadıklarını söylüyorlar. Demek ki renkli merdivenlerin olumlu psikolojik etkisi var "diye konuştu..

DHA