Tramvayın altında kalan çocuk öldü

Eskişehir'de okuldan çıktıktan sonra babasının iş yerine gitmekte olan 9 yaşındaki Salih Şirin, tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti.

Tramvayın altında kalan çocuk öldü
18 Eylül 2013 Çarşamba 22:38 tarihinde eklendi.

Aynı yerde daha önce de ölümlü kazaların yaşandığını iddia eden çevre sakinleri, tencere, tava çalarak belediyeyi protesto etti.

Merkez Odunpazarı ilçesindeki Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencisi Salih Şirin, okul çıkışı Alanönü Mahalesi'ndeki babası Attilla Şirin'in işyerine gitmek için yola çıktı. Küçük Salih, tramvay yolundan karşıya geçmek istediği sırada sürücüsü öğrenilemeyen SSK-Otogar seferini yapan tramvayın altında kaldı.

Yaklaşık 20 metre tramvayın altında sürüklenen küçük Salih olay yerinde hayatını kaybetti. Minik Salih'in okul çantası ve ayakkabılara yola savruldu. Kazanın ardından bölgeye polis, sağlık ekipleri ile itfaiye sevk edildi. Tramvay yolu uzun süre ulaşıma kapandı.

ÇEVRE SAKİNLERİ TRAMVAY YOLUNU KAPATTI

Çevrede bulunan vatandalar küçük Salih’in cesedinin bulunduğu yerden uzun süre çıkartılmamasına tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise tepkilerini tencere, tava çalarak gösterdi. Aynı yerde sık sık kazaların yaşandığını ancak büyükşehir belediyesinin tedbir almadığını iddia eden vatandaşlar, tramvay yolunu kapattı.

Bölgede gerekli tedbirlerin bir an önce alınmasını ve başka kazaların yaşanmamasını isteyen vatandaşlar, çevik kuvvet ekiplerinin gelmesiyle yenide yolu trafiğe açtı.

Öte yandan, görgü tanıkları, tramvay sürücüsünün kazanın yaşandığı sırada cep telefonu ile konuştuğunu ileri sürdü.


CİHAN