Transferin şifrelerini verdi

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, UEFA'nın aldığı kararın sadece Fenerbahçe için değil Türk futbolu için de önemli olduğunu söyledi ve transfer müjdesi verdi.

Transferin şifrelerini verdi
24 Haziran 2012 Pazar 12:07 tarihinde eklendi, 1.264 kez okundu.

 

UEFA'nın kararının sadece Fenerbahçe için değil Türk futbolu için önemli olduğunu belirten Abdullah Kiğılı, 3 Temmuz'dan sonra bilgi kirliliği nedeniyle Türk futbolunun zedelendiğini söyledi. 

Abdullah Kiğılı, "Biz her zaman haklı olduğumuzu, büyük F.Bahçe'ye yakışan dik duruşumuzla gösterdik. Haklı olduğumuz ortaya çıktı. Bu süreç içerisinde ve gelişen noktada herkes yeterince dersini aldı. 3 Temmuz'dan bugüne kadar konuşulanlar, yazılanlar, ortaya atılan çeşitli iddialar F.Bahçe'yi değil, Türk futbolunu zedeledi. Artık hepimizin Türk futbolunun iyi seviyede olması için çalışmamız gerekir" ifadelerini kullandı.
 
TRANSFERİN ŞİFRELERİNİ VERDİ
Artık Şampiyonlar Ligi için transfer çalışmalarını daha rahat sürdüreceklerini belirten Kiğılı, "İki orta sahaya iki de savunmaya futbolcu alacağız. Bunu da bir hafta içinde bitireceğiz. Hedefimiz öncelikle elemelerden geçip Şampiyonlar Ligi Grubu'na kalmaktır" dedi.
 
TOPAL'DA SON DURUM NE?
F.Bahçe de Mehmet Topal da transferi istiyor. Valencia ile yapılan görüşmelerde hiçbir pürüz kalmadı. Çeşme'de tatil yapan Topal, dönüşte imzayı atacak.
 
LASS DİARRA
Daha önce İstanbul'a gelip stadı gezen R.Madrid'in yıldızını Fenerbahçe çok istiyor. Ancak transferdeki tek engel Diarra'nın yıllık kazancının 5 milyon euro olması... Sıkı süren pazarlıklar sonrası Diarra'nın 3.5 milyon euroya inmesi F.Bahçe'yi umutlandırdı.
 
TİNO COSTA
F.Bahçe'nin Mehmet Topal'la birlikte transferini bitirmek istediği bir diğer isim Valencia'nın yıldızı Costa. Lille'den de teklif alan Costa ile sarı-lacivertli yönetim temaslarını sürdürüyor. Costa'nın da, Topal'la birlikte imza atması bekleniyor.

Sabah