"Transferler takımımıza güç katıyor"

Daum, Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Çıkışımızı sürdürmeye devam ettik.

Transferler takımımıza güç katıyor
23 Aralık 2013 Pazartesi 23:01 tarihinde eklendi.

7'nci müsabakamızda yenilmedik. Yaptığımız direktifleri takımımız çok iyi uyguluyor. Takım içinde bir büyüme görülüyor. Ligde puan açısından yukarıdaki takımlarla mesafeyi açmama adına puanları aldık. Bizim için bugün kilit bir müsabakaydı.

Müsabakanın etrafında olan Kayseri Erciyesspor, hocalarını değiştirdiler. Biz kendimizi tamamen oyuna adapte ettik. Çok konsantreli şekilde maça başladık ve baskılı oynadık. Devre arasında direktiflerimizi verdik. Üçüncü gole gitmemiz gerektiğini söyledim ve bunu da yaptık. Pozisyonlara da girdik fakat net paslarımız olmadığı için sonuca gidemedik."

"Bu soğukta bu taraftarları gördünüz. Bu yüzden burada çalışmayı gerçekten çok seviyorum. Bize inanılmaz destek verdiler." diyen başarılı teknik adam, "Galibiyetten sonra daha sakin bir ortama gireceğimize inanıyoruz. Umarım bizim kendi performansımıza, yapacağımız doğru transferlerle daha da güç katacağını umuyorum. Gerçekten futbolcularımız adına seviniyorum. Bazı futbolcularımız gerçekten önemli bir adım attı. Genel olarak doğru yolda olduğumuzu görüyorum. Takımımızı mücadelelerinden dolayı ve galibiyetten dolayı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

"HİKMET KARAMAN BANA GELMEDİ"

Daum, bir gazetecinin, "Teknik Direktör Hikmet Karaman ile birlikte bir görüntü vermediniz, sebebi neydi?" sorusuna Daum, "Ben deplasmana gittiğim zaman oradaki takımın hocasının yanına gidiyorum, burada kendisi bana gelmedi. Ben deplasmanlarda her zaman rakip hocamızın yanına gidiyorum. Bize de hepsi geliyor ama ilk defa onların tarafından bize doğru gelmedi." şeklinde cevap verdi.

"PİNTO'YA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Bir gazetecinin, "Pinto'nun yönetime gitmek istediğini söylediğini duyduk, doğru mudur?" sorusu üzerine şunları kaydetti: "Pinto söylemiş olabilir ama bana gelip de söylemedi. Ama gidişi benim için sürpriz değil. Pinto'ya başarılar diliyorum ve her zaman destek veriyorum. 'Batalla, gelip de özür dileseydi onu alır mıydınız' sorusuna cevabım; Hayır. Ben Batalla'yı sayıyorum. Negatif bir şey Batalla hakkında kimse benden duyamaz. Ama her takımın belirli bir çizgisinin olması gerekir. Pinto her zaman gelebilir. Oynayan bir futbolcunun performansı ile ilgili duruşudur. Son haftalarda Pinto sakattı, idmanlara çıkamıyordu, sakattı."

Bursasporlu oyuncu Taiwo ise "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Çok önemsediğimiz bir maça çıktık ve mücadele ettik. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz." diye konuştu.

BASSER: SON MAÇIMIZI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Basser de, "Önemli bir galibiyetti. Kazandığımız için mutluyuz. Uzun süre sonra aynı maçta 3 gol atmamız da bize iyi bir güven sağladı." dedi.

KARAMAN: RAKİBİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligin ikinci yarısında üst sıralara çıkacaklarını söyledi. Karaman, şunları kaydetti: "Maçın ilk yarım saatlik bölümü, rakibimizin üstünlüğü ile geçti. 2-0 mağlup duruma düştük. Ama 2-1'den sonraki bölümde oyun bizim lehimizeydi. Ama ikinci yarıda bizim adımıza vasat geçti. Rakibimiz tebrik ediyorum. Önümüzde Galatasaray maçı var. Bazı oyuncuların performansını daha yukarı çıkartabiliriz. İkinci yarıda yapacağımız transferlerle bu ligi üst sıralarda bitiririz."

Kayseri Erciyessporlu oyuncu Turgay Bahadır ise, Bursaspor taraftarlarına kendisine gösterilen sevgi nedeniyle teşekkür ederek, "Bizim adımıza iyi geçmedi. İkinci yarıda iyi başladık ama maalesef kötü gol yedik. Çok iyi kontratağa çıktı Bursaspor." diye konuştu.

Murat Akın ise talihsiz iki gol yedikten sonra oyunun iyi gitmediğini belirterek, ikinci yarıda risk aldıklarını ama olmadığını ifade etti.


CİHAN