Trump'tan 'üstsüz Kate' yorumu

Donald Trump, Kate Middleton'ın son günlerde çeşitli dergilerde yayınlanan çıplak fotoğraflarıyla ilgili düşündüklerini Twitter'da paylaştı.

Trumptan üstsüz Kate yorumu
18 Eylül 2012 Salı 17:10 tarihinde eklendi, 1.394 kez okundu.

 

İngiltere Prensi William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın üstsüz güneşlenirken çekilen fotoğraflarının çeşitli dergilerde yayınlanması tüm dünyada büyük bir skandala neden oldu.
 
İşadamı Donald Trump da konuyla ilgili yorum yapmakta gecikmedi. Twitter hesabından takipçilerine seslenen Trump 'Fotoğraflar için Kate'i suçlamak lazım' dedi.
 
Middleton'ı "müthiş biri" olarak nitelendiren Trump sözlerine şöyle devam etti:
 
"Çıplak güneşlenmemesi gerekirdi." dedi.
 
E! Online’ın haberine göre Trump daha sonra “Kate çıplak güneşlenirken, kim para kazanmak için fotoğrafını çekmez ki?” tweetini paylaştı.
 
Fransa'da eşi Prens William'la tatil yaparken üstsüz görüntülenen Kate Middleton'ın fotoğrafları, Fransız "Closer' dergisinde yayınlandı.
 
Kate Middleton, Fransız dergisini dava etmeye hazırlanırken İtalyan magazin dergisi Chi ise İngiltere'yi kızdıran fotoğraflara tam 26 sayfa ayırdı.
 
Geçtiğimiz haftasonu Irish Daily Star gazetesi de Middleton'ın fotoğraflarını sayfalarına taşıdı. İrlanda Adalet Bakanı'nı kızdıran fotoğrafların yayınlanmasını sağlayan gazete editörü ise geçici olarak işte uzaklaştırıldı.

NTV