Tugay'dan Hagi sitemi

Hagi'yi yollanması durumunda göreve getirmeyi düşündüğü Tugay Kerimoğlu, Romen hocayı eleştirdi

Tugaydan Hagi sitemi
23 Şubat 2011 Çarşamba 11:19 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray kulislerinde, kupaya havlu atılması halinde Hagi'nin gönderileceği konuşuluyor. Onun yerine geçmesi beklenen Tugay Kerimoğlu'nun ise yakın çevresine, Rumen çalıştırıcıdan yakınarak, "Kimseyi dinlemiyor. Bu gidişle işimiz zor" dediği iddia ediliyor.
 
Frank Rijkaard'ın gönderilmesinin ardından büyük umutlarla takımın başına getirilen Gheorghe Hagi, şu ana kadar beklenen etkiyi yapamadı. Bunun yanı sıra, Misimovic'i kadro dışı bırakıp, bazı yöneticilerden gelen af taleplerine kapıyı kapatması, yönetim içerisinde ciddi tepki gördü.
 
Son olarak Bucaspor maçında taraftarın Misimovic lehine tezahürat yapması, tribünlerin de bu konuda Rumen çalıştırıcıya karşı kızgın olduğunu ortaya koydu.
 
Hagi'nin, kaybedilen her maçın ardından bahaneler üretip, "Bu takımı ben kurmadım", "Zamana ihtiyacımız var", "Kötü gidişte benim suçum yok" tarzı açıklamalar yapması, camia içerisinde artık hoş karşılanmıyor.
 
'Tavsiyelere kulak asmıyor'
Son günlerde, Galatasaray'da en çok konuşulan konu, kupadan elenilmesi halinde Hagi'nin görevine son verileceği. Rumen çalıştırıcının yerine de yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun getirileceği belirtiliyor.
 
Genç antrenörün de yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde Rumen teknik adamdan dert yanarak, "Kimsenin tavsiyelerine, önerilerine kulak asmıyor. Hep bildiğini okuyor. Bu gidişle işimiz gerçekten çok zor" dediği iddia edildi. Ayrıca ikilinin arasının uzun süredir bozuk olduğu da bir başka iddia...