Tükürük tartışması hastanelik etti

Meireles'in 'TÜKÜRÜK' raporunun Tahkim Kurulu'nda taca çıkması üzerine yaşanan 'yalan rapor' spekülasyonları genç hakemin babası Ali Özkahya'nın hastanelik olmasına yol açtı.

Tükürük tartışması hastanelik etti
02 Ocak 2013 Çarşamba 09:41 tarihinde eklendi.

 

G.Saray-F.Bahçe derbisinde Meireles için 2 kez 'Tükürdü' raporu veren ama görüntülerle bu raporu taca atılan Özkahya'nın başına talihsiz bir olay geldi. Genç hakemin babası Ali Özkahya, Kütahya'da fenalaştı ve hastanelik oldu.
 
TAHKİM Kurulu'nun Meireles ile ilgili kararı bozmasından sonra kamuoyunda oluşan 'Hakemliği bırakmalı' ve 'Yalan rapor' tartışmaları üzerine Baba Ali Özkahya, büyük üzüntü yaşadı. Eski bir öğretmen olan ve hakemlik de yapan Ali Özkahya, cumartesi üzüntüden tansiyonu yükselince ağırlaştı.
 
SERUM tedavisi gören ve hayati tehlikeyi atlatan Ali Özkahya, daha sonra taburcu edilip yeni yıla evinde girdi. Babasının kendisi ile ilgili spekülasyonlar yüzünden rahatsızlık geçirmesine çok içerleyen Özkahya, 'İnadına hakemliğe devam edeceğim, babam için bu mesleği en üst düzeyde yapacağım' duygusuyla 'devam' kararı aldı.