Tülin Şahin, Portekizli iş adamıyla birlikte

12 yıllık eşi Memet Özer'den geçtiğimiz yıl boşanan manken Tülin Şahin, Portekizli iş insanı Pedro De Noronho ile aşk yaşamaya başladı.

Tülin Şahin, Portekizli iş adamıyla birlikte
20 Eylül 2018 Perşembe 10:04 tarihinde eklendi.
12 yıllık eşi Memet Özer'den geçen yıl boşanan Tülin Şahin, yeni bir aşka yelken açtı. Şahin'in yaklaşık 2 aydır, ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı Portekizli iş insanı Pedro De Noronha'yla beraber olduğu öğrenildi.
 
YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI
 
Kısa bir süre önce başlayan ilişki ciddiyet kazanmaya başladı. Hatta çiftin yakın zamanda sürpriz bir şekilde nikah masasına oturabilecekleri iddia edildi.
 
"TÜLİN İŞ ODAKLIDIR BENSE KEYİF ADAMIYIM"
 
Boşanma sonrası açıklama yapan Memet Özer, biten ilişkileri için şöyle konuşmuştu:"Metal yorgunluğu yaşıyorduk. Son zamanlarda anlaşamıyorduk. Bu yüzden ayrıldık. Zaman içinde anlaşamadığımız konular arttı, zaten çok farklı iki insanız. Asıl sebep bu. Tülin hayata çok iş odaklı bakar, kontrol tutkunu. Her şeyi çok fazla ciddiye alır. Ben öyle değilim, daha keyif adamıyım. Arkadaşlarım var, sosyal olmayı seviyorum. Aramızdaki temel fark buydu. Benim gibi daha rahat bir adamın kontrol bağımlısı bir kadınla devam etmesi en büyük meseleydi. Yoksa biz aşık olarak evlendik. Gerçi Tülin'in çalışma şartları da bunu gerektiriyordu, suçlamıyorum."