Tuncay Şanlı'ya şok tepki

Yeşil-beyazlı taraftarlar Fenerbahçe maçındaki davranışları nedeniyle Tuncay Şanlı'ya tepki gösterdi.

Tuncay Şanlıya şok tepki
24 Ocak 2013 Perşembe 11:05 tarihinde eklendi.

 

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4'üncü maçında Bursaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldu. Daha önce lig ve kupada oynanan iki Fenerbahçe maçında da sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Tuncay Şanlı ilk kez Fenerbahçe karşısında yeşil beyazlı formayı terletti.
 
Görev aldığı sürede bekleneni veremeyen Tuncay Şanlı, yedek olarak çıktığı karşılaşmanın ilk yarısında saha kenarında ısınırken sarı lacivertli taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirmesi, formalarını imzalaması ve maçın ikinci yarısında da ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü sonrasında yaptığı hareketle Bursaspor taraftarlarının tepkisini üzerine çekti.
 
Bursaspor taraftarları oluşturdukları internet sitesi ve sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:
 
"Duygusallık ile profesyonelliği birbirine karıştıran, mensubu olduğu camiaya kendini ait hissetmeyen isimlerle yola devam edip etmeme kararı mutlaka yönetim ve teknik heyetin tasarrufundadır. Tuncay, taraftarlarımızın gözündeki kredisini yitirmiştir. Hiçbir oyuncumuzdan Bursasporlu olmalarını beklemiyoruz, fakat taşıdıkları formanın ağırlığını bilmeliler."

DHA