Tuncay'a sürpriz talip

Yeni sezon öncesinde henüz bir takımla anlaşmayan Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın Yunan ekibi Olympiakos ile görüştüğü ifade ediliyor.

Tuncaya sürpriz talip
31 Ağustos 2012 Cuma 14:54 tarihinde eklendi.

 

Geçtiğimiz sezon sonunda Wolfsburg'la olan bağlarını koparan Tuncay Şanlı, henüz kendisine kulüp bulmuş değil. Son iddialara göre ise eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'nın Yunan ekibi Olympiakos ile görüşüyor...
 
Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe'den ayrıldığı 2007 yılından bu yana futbol hayatını Avrupa'da sürdüren Tuncay Şanlı, transfer dönemi kapanmadan kendisine takım aramaya devam ediyor. Son olarak Bolton formasıyla Premier Lig'de mücadele eden Tuncay'ın Yunanistan'ın güçlü ekiplerinden Olympiakos ile iddiası ortaya atıldı. Menajerler vasıtası ile yapılan ilk görüşmelerde tarafların bilgi alışverişinde bulunduğu konuşulurken transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ile son kararın önümüzdeki günlerde verileceği belirtildi.
 
Olympiakos ile görüşmeden önce de Tuncay Şanlı'nın İngiltere Championship takımlarından Brighton & Hove Albion takımıyla görüşmeler gerçekleştirdiği basına yansımıştı.
 
2007 yılında Fenerbahçe'de bedelsiz olarak ayrılan Tuncay Şanlı, sırasıyla Middlesbrough, Stoke City, Wolfsburg ve Bolton Wanderers formaları giydi