Tunceli'de PKK tankeri alarmı

TUNCELİ- Erzincan karayolunu kesen PKK'lı teröristlerin yakıt dolu tankeri kaçırdığı iddiaları üzerine Tunceli merkez ve ilçelerindeki güvenlik birimleri alarma geçirildi.

Tuncelide PKK tankeri alarmı
26 Temmuz 2016 Salı 15:50 tarihinde eklendi.
TUNCELİ- Erzincan karayolunu kesen PKK'lı teröristlerin yakıt dolu tankeri kaçırdığı iddiaları üzerine Tunceli merkez ve ilçelerindeki güvenlik birimleri alarma geçirildi. Yol güzergahında bulunan güvenlik güçlerinin dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.
 
Tunceli- Erzincan karayolunu dün akşam saatlerinde kesen bir grup PKK'lı terörist yoldan geçen yakıt dolu bir TIR'ı durdurarak ateşe verdi. Teröristlerin, yoldan geçen akaryakıt yüklü bir tankeri de gasp ettikleri belirtildi. Sürücüsünden de haber alınamayan tankerin, güvenlik birimlerine karşı bir saldırıda kullanabileceği ihtimali üzerine, Tunceli kent merkezi ile bağlı ilçe ve çevre illere giden bütün güzergahtaki güvenlik noktaları alarma geçirildi. Bu güzergahlardaki güvenlik birimlerine, PKK'lı terristlerin bomba ve yakıt yüklü tankerle saldırı yapabileceği mesajı geçilerek, dikkatli olmaları istendi.