Türbanlı adayı görünce soyundu !

Sosyal paylaşım siteleri ve kimi sözlüklerde YGS adayının türbanlı olarak sınava giren bir adaya tepki göstererek soyunmasını konuşuluyor.

Türbanlı adayı görünce soyundu !
29 Mart 2011 Salı 12:29 tarihinde eklendi, 1.871 kez okundu.

Şikayet sonrası soyunan öğrenci Yiğit K. Hakkında tutanak tutulup sınavı iptal ediliyor.

TÜRBANLI ADAYA TEPKİ İÇİN SINAV SALONUNDA SOYUNDU
 
Pazar günü 1.7 milyon YGS adayı ter döktü, sınav öncesinde sıkı aramalar yapıldı. En dikkat çekici olay ise iddiaya göre İzmir Mavişehir Emlak Bankası İlköğretim Okulu’nda yaşandı. Sınav salonuna giren Yiğit K. Salonda türbanlı bir adayın olduğunu görünce yetkililere tepki göstererek türbanlı kişinin neden sınava alındığını sordu.

‘Tutanak tutulacak’ cevabını alan Yiğit K. türbanlı adayın sınava devam etmesi üzerine soyundu ve belden yukarı çıplak kaldı. Daha sonra sınav salonuna gelen bir yetkili Yiğit K’ya sınavının iptal edildiğini belirtip daha sonra karakola götürüldü.
 
GÖREVLİLER HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLDU
 
Türbanlı YGS adayının sınavına devam ettiğini ileri süren Yiğit K. türbanlı adayı salondan çıkarmayan sınav görevlilerinden şikayetçi oldu. Konuyla ilgili başta Bostanlı Polis Merkezi Amirliği olmak üzere İzmir Emniyet Müdürlüğü böyle bir tutanağın varlığına ilişkin bir yalanlamada bulunmazken, tutanağın cep telefonuyla çekilmiş bir örneği internet ortamında paylaşıldı.