Turgay Şeren hayatını kaybetti

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Turgay Şeren (84), bu sabah hayata gözlerini yumdu.

Turgay Şeren hayatını kaybetti
07 Temmuz 2016 Perşembe 11:14 tarihinde eklendi, 4.121 kez okundu.
GALATASARAY ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın efsane kalecisi Turgay Şeren 84 yaşında hayatını kaybetti.
 
Galatasaray'ın altyapısında 1947 yılında futbol kariyerine başlayan ve profesyonel futbolculuk döneminde kulüp bazında sadece Galatasaray'da forma giyen, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın da efsane kalecisi Turgay Şeren bugün vefat etti. 84 yaşında hayatını kaybeden Turgay Şeren'e, 1951'de Berlin'de oynanan Batı Almanya-Türkiye karşılaşmasında yaptığı kurtarışlar nedeniyle "Berlin Panteri" lakabı verilmişti.

Galatasaray Kulübü'nden Turgay Şeren için başsağlığı mesajı
 
GALATASARAY Kulübü, 84 yaşında hayatını kaybeden Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın efsane kalecisi Turgay Şeren için başsağlığı mesajı yayımladı.
 
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, "Galatasaray'ımızın ve Milli Takımımızın unutulmaz kalecisi ve kaptanı Turgay Şeren bu sabah saatlerinde 84 yaşında İstanbul'da vefat etmiştir. Futbolculuk kariyerinin tamamını Galatasaray'da geçiren Turgay Şeren 1951'de Berlin'de oynanan Almanya-Türkiye maçındaki kurtarışları nedeniyle "Berlin Panteri" lakabı almıştı. Galatasaray ve Türk Spor Ailesi'ne başsağlığı dileriz" ifadesi kullanıldı.