Türk mühendisin iş pazarlığı

Doğuş Yayın Grubu'nun ikinci kez düzenlediği Yeni Medya Konferansı'nda ilginç bir olay yaşandı. Genç mühendis, Tim Draper'dan projesine destek sözü aldı.

05 Ekim 2011 Çarşamba 15:22 tarihinde eklendi.

 


 
Yeni Medya Konferansı'na katılan mühendis Tim Draper'dan projesi için söz aldı.
 
İnternette proje geliştirmek isteyenler için dünyadaki en önemli yatırımcı olarak görülen Tim Draper, Doğuş Yayın Grubu'nun ikinci kez düzenlediği Yeni Medya Konferansı'nda video konferans yoluyla bir konuşma yaptı.
 
Draper'ın konuşması sonrasında soru cevap bölümünde ilginç bir olay yaşandı. Yaptığı proje için destek isteyen Türk mühendis Ali Evren Göksungur ile Draper'ın konuşması ilgi çekti.
 
Göksungur, "Size daha önce defalarca ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadım. Çok başarılı olacağına inandığım bir proje var, tüm paramızı harcadık. Yardımcı olur musunuz?" diye sordu. Göksungur'un ısrarı salonda kahkahalara neden oldu.
 
 
Sonunda Bilgisayar Mühendisi Ali Evren Göksungur Draper'ı ikna etti. Tim Draper, mühendisin iletişim bilgilerini aldı ve projesiyle ilgilenme sözü verdi.
 
Genç mühendis yaptığı açıklamada, "Sonuna kadar takipçisi olacağım. Türkiye'den de önemli projeler çıkacağını artık birileri görmeli" dedi.
 
Gökksungur'un projesi bir arama motoruyla arkadaşlık ağlarını bağdaştırıyor.
 
Kaynak: ntvmsnbc