Türk usulü ‘Grinin Elli Tonu’

Mert Fırat ve Melisa Sözen’in başrolünü oynadığı ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ filminin galası Kanyon AVM’de yapıldı.

Türk usulü Grinin Elli Tonu
05 Mart 2015 Perşembe 08:55 tarihinde eklendi, 1.944 kez okundu.
Sevişme sahneleriyle dikkat çeken film, “Sanki ‘Grinin Elli Tonu’na geldik” yorumlarına neden oldu. 
Duyduğu bir şarkının peşine düşen ‘Nehir’le (Melisa Sözen) şarkıyı yapan ‘Ozan’ın (Mert Fırat) tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının hikayesinin anlatıldığı film izleyenler tarafından beğenildi. 
 
‘BiR VARMIŞ BiR YOKMUŞ' MERAKI
 
Başrollerini Melisa Sözen ve Mert Fırat’ın oynadığı ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ filminin  galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı  
 
Duyduğu bir şarkının peşine düşen ‘Nehir’le şarkıyı yapan ‘Ozan’ın aşklarını anlatan ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’un galası, ünlü simaları bir araya getirdi.  Yönetmenliğini İlksen Başarır’ın üstlendiği yapım, sevişme sahneleriyle ön plana çıktı. Seyircilerin “Sanki ‘Grinin Elli Tonu’na geldik” söylemleri salondakileri güldürdü.
 
‘Dizimizin kalemi  güçlü’
‘Medcezir’in reytinglerinden memnun olduğunu söyleyen Serenay Sarıkaya, gazetecilerin, “Dizide Çağatay Ulusoy’la çok uyumlusunuz. Nedeni gerçek hayatta da böyle olması mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: 
“Harika bir soru sordunuz ama gerçek hayatla alakası yok! Dizimiz başarılı, kalemi güçlü ve oturmuş olduğu için uyum sağlandı.”
 
‘Çocuk sorumluluk  ve sabır getirdi’
 
Birkaç ay önce oğulları Ali Demir’i kucaklarına alan  Pelin Karahan - Bedri Güntay çifti, ebeveyn olmanın insanı değiştirdiğini söyledi:  “Çocuk, kişiyi daha sorumlu ve daha sabırlı hale getiriyor.