Türkeş'in Bodrum kaçamağı

AKP İstanbul Milletvekili, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum tatilinde objektiflere takıldı.

Türkeşin Bodrum kaçamağı
26 Temmuz 2012 Perşembe 09:17 tarihinde eklendi, 9.482 kez okundu.

 

Ahmet Kutalmış Türkeş'in yanında ilginç bir isim vardı. 34 yaşındaki ekonomist Türkeş, bir donem Libya'nin devrik lideri Kaddafi'nin küçük oğlu Saif Kaddafi ile birlikte olduğunu iddia eden, geçen günlerde de İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo ile yaşadığı kısa flörtle gündeme gelen fotomodel Ebru Şancı ile görüntülendi.


Türkeş ile Şancı Bodrum Maçakızı Otel'de güneşin ve denizin tadını çıkardı. Denizde yüzerken Şancı ile şakalaşan Türkeş'in neşesi yerindeydi. Türkeş denizden çıktıktan sonra da Şancı ile aynı sezlongta güneşlendi.
 
Vakfın kurucusu
 
Türkeş, Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunu. Yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası Finans Bölümünde yapan Türkeş, 1998'de Los Angeles'ta Pepperdine University, 1999'da Cenevre'de Webster University ve 2000'de Washington DC'de American University'de eğitim aldı. 2005 yılından bu yana uluslararası finans piyasaları üzerine çalıştı. Alparslan Türkeş Vakfı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 24. dönemde Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Grubu Üyesi oldu.

Milliyet