Türkiye bu aldatma şakasını izliyor !

Karı-koca olduğunu söyleyen çiftin şaka videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Türkiye bu aldatma şakasını izliyor !
03 Şubat 2016 Çarşamba 23:54 tarihinde eklendi, 1.353 kez okundu.
Karı-koca olduğunu söyleyen çiftin şaka videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Video paylaşım sitelerinde yayınlanan, karı-koca olduğunu söyleyen çiftin şaka videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Şakada videosunda kadın, eşinin en yakın arkadaşı ile kendisini aynı yatakta yakalatıyor.

Videonun başında kadın eşine yapacağı şakayı şöyle anlattı: “Volkan şu an ağabeyi ile bowling turnuvasında ve eve geldiğinde ben onu çok güzel bir sürprizle bekleyeceğim. Onu aldattığımı düşünecek hem de kiminle Çağrı ile. Çağrı, Volkan’ın en yakın arkadaşlarından biridir. Yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Çok güzel bir şok olacak.”

Kadın daha sonra eşine yapacağı şaka için evin girişinden itibaren hazırlık yaptı. Önce şaka için aldığı erkek elbiselerine parfüm sıkarak giriş kapısının önüne bu elbiseleri dağınık bir şekilde bıraktı. Daha sonra kapı önüne daha önce bıraktığı yabancı erkek ayakkabılarını gösterdi. Ve evin birkaç yerine konulan kameralar ile yapılacak şaka ayrıntılı bir şekilde görüntülendi.

Kadının eşi eve geldiğinde ayakkabı ve eşyaları kapı girişinde görerek yatak odasına koştu ve eşinin yanında yatan arkadaşı Çağrı’ya saldırdı. Kısa süreli arbededen sonra eşi bunun bir şaka olduğunu açıkladı. Adam yaşadığı şoku uzun süre üstünden atamadı.

Sosyal medyada birbirlerine yaptıkları şaka videolarıyla ünlenen çiftin gerçekten evli olup olmadığı bilinmiyor.

İşte o anların video:

Medyaradar