Türkiye Kıbrıs Seferleri

Türkiye Kıbrıs seferleri denizyoluyla her gün düzenlenmekte ve iki ülke arasında insanların, ticaret ya da turizm gibi çeşitli nedenlerle seyahat etmeleri sağlanmaktadır. Mersin Taşucu limanı bu alanda merkez görevi yapmakta ve feribot seferleri için kullanılan limanlardan birisidir.

Türkiye Kıbrıs Seferleri
16 Temmuz 2019 Salı 10:02 tarihinde eklendi, 1.172 kez okundu.

Türkiye Kıbrıs seferleri denizyoluyla her gün düzenlenmekte ve iki ülke arasında insanların, ticaret ya da turizm gibi çeşitli nedenlerle seyahat etmeleri sağlanmaktadır. Mersin Taşucu limanı bu alanda merkez görevi yapmakta ve feribot seferleri için kullanılan limanlardan birisidir. İki ülke arası denizcilik faaliyetleri yürüten firmalardan birisi Filo Denizcilik Ltd. Şti.’dir. Bu firma yolcu ve yük taşımacılığı yaparak, denizcilik sektörüne hizmet etmeye çalışıyorlar. Daha çok feribot seferleri hizmetleri veriyorlar ve insanların ulaşımlarını konforlu yapmalarını sağlıyorlar.
 

Açık Hava Yolculuğu
 

Tatil amaçlı Kıbrıs’a gitmeye karar veren kişiler Akdeniz’de açık havada feribot yolculuğu yaparak Kıbrıs’a ulaşmayı istemektedir. Bunun için insanlar bulundukları yerden çeşitli ulaşım araçları ya da kendi araçlarını kullanarak Taşucu Mersin limanına gelirler. Burada filo denizcilik firmasından feribot bileti alarak yolculuklarına başlarlar. Filo denizcilik firması web sitelerinde isteyen yolcuların araçları ile ikinci kata çıkarak açık hava yolculuğu yapabileceklerini belirtiyorlar. Yolculuk esnasında verdikleri diğer hizmetler ile tüm müşterilerinin, sunulan imkanlardan sınırsız faydalanmalarını sağlıyorlar.

Günlük Seferler
 

Filo Denizcilik Ltd. Şti. web sitesinin seferler bölümünde sefer takvimi ile ilgili günlük feribot saatlerini yayınlıyorlar. Kıbrıs’a gitmek isteyenler buradaki feribot saatlerine bakarak biletlerini alabiliyor ve feribot kalkış saatine göre kendisini ayarlayabiliyor. Filodenizcilik.net sitesinde yayınladıkları sefer bilgilerine bakıldığında, haftanın her günü seferlerinin olduğu görülmektedir. Ayrıca müşterileri bilet alırken filo denizcilik feribotları için Mersin, Taşucu, Magosa ya da Girne limanları seçimi yaparak bilet satın alabiliyorlar. Kıbrıs bilet alma işlemlerinde sitelerine üye olanlara indirim avantaları sağlıyorlar.
 

Denizcilik Hizmetleri
 

Filo denizcilik şirketi denizcilik sektöründe yolcu ve yük taşımacılığı için feribot seferleri düzenleyen bir firmadır. Akdeniz’de Türkiye ile Kıbrıs arasında köprü görevi görmeye ve bu hizmetlerini sektörün gerektirdiği güven ve üstün kalite kapsamında vermeye çalışıyorlar. Deneyimli ve eğitimli personelleri ile tüm müşterilerine güler yüzle ve eşit yaklaşıyorlar. Denizcilik sektöründe yer alan yeni bir firma olmalarına rağmen kısa sürede istenilen başarıyı yakalamış ve güvenli bir şekilde yolcu taşımacılığı işlemleri yapmaya başlamışlar.