"Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz"

Trabzonsporlu Zokora, sezon sonu Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu kurtarma opsiyonunu kullanmak istediklerini söyledi.

Türkiye Kupasını kazanmak istiyoruz
04 Mart 2013 Pazartesi 23:29 tarihinde eklendi.

 

 
Takımının deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, "Bu akşam kaybettik, kaybederken birbirinden farklı iki yarı oynadık. İlk yarı hiçbir yapamadık. İkinci yarıda toparlanmak için elimizden geleni yaptık.

Tempolu oynamaya çalıştık. İlk dörde tırmanmak istiyorsak mücadele gücüyle oynamak zorundayız. Artık Beşiktaş maçımız var. Hem savunmada hem de hücumde uygulamaya çalışacağız." diye konuştu.
 
Bir gazetecinin "Trabzonspor küme düşme potasının üç puan üzerinde bulunuyor. Takım içindeki bu durum neye bağlanıyor?" sorusuna şu cevabı verdi:
 
"Trabzonspor, Türkiye'nin dört büyük kulübü arasında anlıyor. Bu durum tabiki bizim içinde taraftar ve camianın hazmetmesi zor. Burada kabahatli bizleriz. Benim kişisel kanaatim oyuncu grubu ilk sorumlular bizleriz. Sezon başından beri devamlılık sağlama konusunda ciddi sorunlar yaşıyoruz. Devamlılık sağlayamadığımız için hoca değişikliği oldu. Takımlar arasında fazla puan farkı yok. Birkaç maç kazanırsak yukarı doğru çıkabiliriz. Ligi ilk 5 içinde bitirebilirsek ve birde Türkiye Kupası'nı kazanabilirsek sezonu kurtarma opsiyonunu kullanmış oluruz."
 
Basın toplantısına katılan Henrique ise "İlk yarı hiç istemediğimiz şekilde geçti. Pozisyon vermeden gol yiyip geriye düştük. Skoru bulmak için zorlandık. Bu galibiyet canımızı sıktı. Artık Beşiktaş maçını kazanıp bir ivme yakalamak istiyoruz." dedi.

CİHAN