Türkiye Petrolleri, ağını genişletiyor

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Harun Şahbaz, kaliteli yakıt kullanmak isteyen vatandaşların kırmızı beyaz renkli petrol istasyonlarını tercih etmelerini önerdi.

17 Mayıs 2013 Cuma 20:02 tarihinde eklendi.

Şahbaz, en çok tercih edilen yakıt firmaları arasında ilk 6’ya girdiklerine dikkat çekerek, “Bu başarının arkasında yüzde 100 kamu sermayesiyle kurulmuş olan şirketin her kuruşunda vatandaşların emek ve haklarının olduğu bilinci yatmaktadır. Bugün geldiğimiz nokta da başarılarımızın arkasında bayilerimiz vardır.” diye konuştu.

Türkiye Petrolleri bünyesinde hizmet vermeye başlayan Can Petrol, Zonguldak-Çaycuma mevkiinde açıldı. Düzenlenen törene; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı ve Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Harun Şahbaz, Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz, Yurtbay Seramik Tuğla AŞ sahibi Zeki Yurtbay, Emko şirketleri sahibi Yusuf Günay, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü Harun Şahbaz, Genel Müdür Yardımcısı Adem Türk, Satış Müdürü Oktay Leblebicioğlu, Satış Müdürü Gökhan Adalı, İpragaz AŞ Saha Müdürü Yağız Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Şahbaz, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ’nin, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın alt kuruluşu olduğunu kaydetti. Akaryakıt sektörünün gayrimeşru faaliyetlerle zaman zaman anıldığını, bundan büyük üzüntü duyduğunu kaydeden Şahbaz, TP’yi güven ve kalitenin adresi olarak gösterdi. Program, kurdela kesiminin ardından sona erdi.


CİHAN