Türkiye-Romanya Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Türkiye Romanya maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Türkiye Romanya maçı saat kaçta başlayacak? Türkiye Romanya maçı ne zaman? İşte Türkiye Romanya maçının başlama saati ve kanalı haberimizde

Türkiye-Romanya Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?
10 Eylül 2013 Salı 17:36 tarihinde eklendi, 1.605 kez okundu.
Romanya'nın Bükreş şehrindeki National Arena'da saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Moen'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak.

Fatih Terim'in göreve gelmesinden sonra ciddi bir çıkış yaşayan Millilerimiz, Andorra karşısında üstün bir oyun ve 5-0 gibi net bir skorla kazanmıştı.
 
D Grubu'nda ikinci sırada yer alan Romanya'yı yenmemiz durumunda puan puana geleceğiz ve averajımız sayesinde önlerine geçeceğiz. Bir puan önümüzde bulunan Macaristan'ın da puan kaybını bekleyeceğiz.
 
Hasta olmasına rağmen kamp kadrosuna çağrılan Selçuk İnan'ın rahatsızlığı düzeldi. Ancak deneyimli oyuncunun tam olarak hazır olmadığı için maça yedekler arasında başlaması bekleniyor. Soğuk algınlığı geçiren Arda ve Gökhan Gönül'ün ise kritik maça yetişmeleri zor görünüyor. Yerlerine Salih Dursun ve Olcay Şahan'ın oynaması bekleniyor.

Türkiye Romanya Maçı 10 Eylül Salı akşamı saat 21:00'da Bükreş Ulusal Stadyumu'nda oynanacak ve Türkiye-Romanya karşılaşması Star TV'den canlı yayınlanacak.
 
Milli takımın, Romanya ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek.

Türkiye Romanya Maçında milli takımımızın muhtelem 11'i
 
Volkan, Salih, Semih, Ömer, Caner, Mehmet Topal, Nuri, Gökhan Töre, Olcay, Umut ve Burak'ın görev alması bekleniyor.