"Türkiye’de çalışmak istiyorum"

Gençlerbirliği ile yeni sezonda çalışmayacak olan Teknik Direktör Fuat Çapa, antrenörlük kariyerini Türkiye’de devam ettirmek istediğini söyledi.

Türkiyede çalışmak istiyorum
08 Mayıs 2013 Çarşamba 20:13 tarihinde eklendi.

 

Gençlerbirliği’nde bu sezon sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Fuat Çapa ile, Başkan İlhan Cavcav’ın yola devam etmeyeceklerini açıklamasının ardından Çapa’dan ilk açıklama geldi. Beşiktaş maçı hazırlıkları öncesi Cihan’a açıklamada bulunan Çapa, Cavcav’ın açıklamasını değerlendirerek, her şeyin normal olduğunu kalan iki maçlarına konsantre olacaklarını söyledi. 
 
Şuan kesinleşen bir şey olmadığını ama Türkiye’de çalışmaya Türkiye'de devam etmek istediğini vurgulayan Çapa, "Beşiktaş ve Bursaspor karşılaşması bizim için ön planda. İşimizi profesyonelliğe yakışır şekilde tamamlamalıyız.

Yönetimimize, taraftarımıza ve camiamıza karşı görevlerimizi tamamlamalıyız. Gelecekle ilgili bazı şeyler yok diye her şeyi silip atamazsınız. Dün nasıl motive oluyorsak bugün ve yarında öyle motive olacağız. Bursaspor maçına kadar Gençlerbirliği menfaatleri neyi gerektiriyorsa onun çabasında olacağız.’’ dedi.
 
Gençlrbirliği’nin gelecek planları içerisinde kendilerinin uygun olmamasının normal olduğunu vurgulayan genç teknik adam, insanların açıkça zamanı gelince bunu birbirlerine deklare etmesi lazım şeklinde konuştu.
 
BEŞİKTAŞ CAMİASI İÇİN İNÖNÜ’DE DUYGUSAL ANLAR YAŞANACAK
 
Beşiktaş maçının kendilerine çok şey kazandıracağını ve üç puanı almaları gerektiğinin altını çizen Çapa, beşincilik için şansların devam ettiğini rakiplerin de birbirleriyle oynamasının kendileri için avantaj olacağını söyledi.
 
Beşiktaş’ın mevcut İnönü Stadyumu’nda oynayacağı son lig maçı olduğunu hatırlatan Çapa, "Daha sonra stat tadilata girecek. Ali Sami Yen’de de son lig maçını biz oynamıştık İnönü’de de biz oynayacağız güzel bir tesadüf oldu. O gün Beşiktaş camiası için çok duygusallık yaşanacak. İki tarafta istekli ve arzulu oynayacak. O gün orada ki atmosfer çok farklı olacak. Sonucu lehimize veya aleyhimize çevirmek bizim elimizde." ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam eden kırmızı - siyahlılar günü tek çalışma ile tamamladı. Antrenman öncesi oyuncuları ile saha içerisinde kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Fuat Çapa, maçın önemine değindi. 
 
Akşam yapılan günün tek çalışmasına sakatlıkları bulunan Serkan Kurtuluş, Ferhat Çapa, Kulusic ve Hurşut ile A2 takımında bulunan Artun katılmadı. 

CİHAN