Türkiye'de evlenecekler

Tenis dünyasının Rus yıldızı Maria Sharapova ile Anadolu Efesli basketbolcu Sasha Vujacic, İstanbul'da evlenme kararı aldı

Türkiyede evlenecekler
13 Mart 2012 Salı 14:19 tarihinde eklendi, 1.853 kez okundu.

 

İngiliz Guardian gazetesinin Rus basınına dayandırdığı habere göre; Anadolu Efes takımında forma giyen Sasha Vujacic ve seksi tenisçi, 10 Kasım’da İstanbul’da dünya evine girecek. 24 yaşındaki Sharapova 2009 yılından beri birlikte olduğu nişanlısı Vujacic hakkında daha önce açıklama yapmaktan çekinmişti. Çift, düğün için önce ya Mayıs ardından Ağustos ayını düşünmüştü.
 
 
HEM EKONOMİK HEM TURİSTLİK
Olimpiyat ve Grand Slam Turnuvalarının bu aylarda yapılması düğün tarihinin ertelenmesine yol açtı. Çiftin düğün yeri olarak İstanbul’u seçmesi ise sürpriz olarak görülmedi. Türkiye’nin pahalı bir ülke olmaması, damadın İstanbul’da yaşaması ve Rus turistlerin İstanbul’a düşkünlüğü düğün yerinin belirlenmesinde rol oynadı. Yıllık geliri 25 milyon doları bulan Sharapova ve Vujacic düğün sonrası davetlilere Türkiye’de kısa bir tatil de yaptıracak. Düğün yeri ve tarihini belirleyen ikili ev konusunu netleştiremedi. Sharapova nişanlısının Los Angeles’taki evini bırakıp Florida’ya yerleşmesini istiyor.