Türkiye'de huyu suyu değişti!

11 yıllık profesyonel futbolculuk yaşamında tek bir kırmızı kartı bulunmayan Meireles, Fenerbahçe'de 2 ayda 2 kez oyundan atıldı. Arena'da kırmızı kart gören Portekizli, Kadıköy'de yaptığı çirkin hareketle de büyük tepki topladı

Türkiyede huyu suyu değişti!
15 Mayıs 2013 Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi.

Profesyonel futbolculuk yaşamına 2001’de başlayan Raul Meireles, hem kulüp takımları hem de Portekiz Milli Takımı’nda ortaya koyduğu davranışlarla örnek gösterilen bir isimdi.

 
11 yıl boyunca tek bir kırmızı kart görmeyen yıldız oyuncu, sezon başında Chelsea’dan Fenerbahçe’ye transfer oldu. İşte o andan itibaren de sanki huyu suyu değişti. 16 Aralık 2012’de oynanan Galatasaray derbisinin 82. dakikasında ikinci sarıdan kırmızıyı gören Portekizli yıldız, adeta çıldırmıştı. Hakem raporuna, kendisine tükürdüğünü yazmış, Meireles, asla böyle birşey yapmadığını söylerken, Ronaldo başta olmak üzere milli takımdaki arkadaşları, Portekiz Federasyon Başkanı kendisine sahip çıkmıştı. Eski takım arkadaşı Torres, “Onun tükürdüğü ispatlansın, tüm servetimi bağışlarım” demekten kaçınmamıştı. Sonunda cezası 4 maça inen Meireles, deplasmanda Bate Borisov ile oynanan Avrupa Ligi maçının henüz 3. dakikasında gördüğü kırmızı kartla bir kez daha oyundan atılmıştı. 
 
Bir kez daha şok etti
 
11 yılda tek bir kırmızısı olmayan Portekizli, Türkiye’de 2 ay arayla aynı kaderi 2 kez yaşamıştı. Tam herşey sütliman olmuşken, fedakarlık yaparak tam iyileşmeden çıktığı Galatasaray derbisi bitiminde yaptığıyla Meireles, herkesi bir kez daha şok etti. Maçın bitiminin ardından Galatasaraylı Sabri’ye cinsel organını tutarak yaptığı hareket, büyük şaşkınlık yaratırken, “Adam Türkiye’ye geldi, huyu değişti” yorumları yapıldı. 
 
 
Kaynak: FANATİK/Yusuf Dursun