"Türkiye'den gitmek istiyorum"

Sibel Can önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Bir arkadaşıyla sohbet eden Can basın mensuplarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Türkiyeden gitmek istiyorum
16 Ağustos 2012 Perşembe 15:05 tarihinde eklendi, 2.778 kez okundu.

 

Kızı Melisa’nın babası Hakan Ural ile dudak dudağa çekilmiş fotoğrafının farklı yorumlanmasına çok sinirlenen Sibel Can, “Melisa çok üzgün. Melisa 17 yaşında olsa da Engincan 20 yaşında Emir de 12 yaşında olsa da onlar babalarının küçük çocuğu hepsi. Ben de öyle büyüdüm. Anne babamın kucağından inmezdim. İnanılmaz şımarık büyüdüm. Melisa da aynı şekilde. O fotoğraf üzerine açıklama yapma gereği bile duymuyorum. Çok ayıp, iğrenç ve saçmasapan şeyler söylemişler. O fotoğrafta çok güzel bir sevgi var. Kız evladı daha da düşkündür babaya. Onların çok özel bir bağları var. Ben yorum yapanları yadırgadım, hiç hoşuma gitmedi. Saçmasapan fikirler, zihniyetler. Melisa o kadar üzüldü ki ‘Anne ben aşık olduğum ülkemden bir an önce gitmek istiyorum’ diyerek dün akşam ağladı. Bu kadar üstüne gitmemek lazım” dedi.
 
Herkes kendi işine baksın    
 
Can, gazetecilerin “Psikologlar bu tarz hareketlerin kız çocuğu üzerinde sorun çıkaracağını söylüyor” diyince, “Herkes kendi işine baksın. Ben evladımın ruh halini çok iyi biliyorum. Onları çok iyi yetiştirdim ben. Hakan da öyle. Onlara sonuna kadar inancım güvenim sonsuz. Çocuklarımın da hiçbir sorunu ve psikolojik rahatsızlığı yok. Herkesi seven mutlu çocuklar onlar. Baba kız sarılırlar öpüşürler kime ne? Keşke dediğim gibi benim de annem babam hayatta olsaydı sarılsaydım öpseydim” dedi. 
 
Okulu var
 
Engincan’a oyunculuk tekliflerinin geldiğini söyleyen Sibel Can “Engincan’a teklifler geliyor ama okulu var. Zaten ayın 20 sinde gidiyor. Melisa da ayın 19’unda İsviçre’ye gidiyor. Melisaya da teklifler var. Ama düşünmüyorlar” dedi.