Türkiye’nin bilgisayar hiperstore’u

Türkiye’nin bilgisayar hiperstore’u Vatan Bilgisayar, son derece gelişmiş internet sitesi ile göz kamaştırıyor.

Türkiyenin bilgisayar hiperstoreu
13 Mayıs 2017 Cumartesi 01:29 tarihinde eklendi, 2.139 kez okundu.

Türkiye’nin bilgisayar hiperstore’u Vatan Bilgisayar, son derece gelişmiş internet sitesi ile göz kamaştırıyor. Profesyonel satış danışmanları ile hazırlanan ürün tanıtım videoları ile oturduğunuz yerden ürünler hakkında bilgi edinebiliyorsunuz. www.vatanbilgisayar.com’un en büyük özelliği rakiplerine göre daha hızlı ve kullanışlı olması. Gelişmiş arama motoru ile aramak istediğiniz ürün hakkında birkaç bilgi yazmanız ürüne ve özelliklerine ulaşmanız için yeterli oluyor. Satın alacağınız ürün ile ilgili yorum yapabiliyor ve yapılan yorumları okuyarak bilgi edinebiliyorsunuz. İletişim formuna girerek önerilerinizi, taleplerinizi ve şikâyetlerinizi yetkililere bildirebiliyorsunuz. Vatan Bilgisayar internet sitesinden verdiğiniz siparişlerinizde (belirli ürünler dışında) 14 günlük değişim veya iade hakkınızı kullanabiliyorsunuz. 14 günlük iade ve değişim hakkıyla ödediğiniz ücreti garanti altına alabilirsiniz.Sizler için sıkça gerçekleştirilen gece kampanyaları ve web’eözel sayfasından cep telefonu, televizyon, notebook ve çok daha fazlasını takip ederek indirimlerden faydalanabilirsiniz. İstediğiniz bir ürünün indirime girdiğini öğrenmek için de indirim bildir butonunu tıklamanız yeterli oluyor.
 

Teknoloji denince akla ilk gelen mağazalardan biri olan Vatan Bilgisayar, müşterilerinin çıkarlarını ön planda tutarak uygun fiyatlarda kaliteli ve güvenilir ürünler tercih etmenizi sağlıyor.Vatan Bilgisayar internet alışverişlerini birçok rakibinden ayıran bir diğer özellik ise aynı gün kargo, motokurye ve güç içi teslimat seçenekleridir. Motokurye seçeneği ile verdiğiniz siparişler (İstanbul )3 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor. Aynı gün kargo seçeneği ile verilen siparişler ise o gün kargoya teslim edilmek üzere sevkiyat departmanlarına sizler için bırakılıyor.
 

 Akıllı cep telefonları dünyada hemen hemen herkes tarafından kullanılıyor. Gelişen teknolojiyle cep telefonlarının özellikleri farklılık göstererek gelişiyor. Ram, ekran boyutu, kamera kalitesi, işlemci çekirdek sayısı, dâhili hafıza, desteklenen harici hafıza, pil gücü gibi özelliklere cep telefonu satın alırken dikkat edilmesi gerekiyor. Dünyaca tanınan önemli cep telefonu markalarından bazıları; Samsung, Apple, Asus ve Sony’dir. Apple cep telefonları kapalı bir kutu gibi güvenilirliği ile tanınıyor. iOS işletim sistemi bulunan iPhone cep telefonlarının birçok modelinde Touch ID özelliği bulunuyor. Touch ID, 360 derece parmak okuma özelliğiyle her açıdan güvenlik sunuyor. Diğer telefon markaları genel olarak Android işletim sistemi ile çalışmaktadır. Android güvenli ve sınırsız işlem yapabilme yetkisini cep telefonu kullanıcıları ile buluşturuyor. Akıllı cep telefonlarının en büyük sıkıntısı şarj sorunu olarak bilinir. 1100 mAh, 300 mAh, 5100 mAh ve birçok pil gücünde cep telefonu bulunuyor. Aynı zamanda taşınabilir şarj cihazları ile de istediğiniz yerde cep telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Fotoğraf, müzik, video gibi veriler cep telefonu hafızasında saklanır. Verilerinizi sürekli yanınızda bulunduran bir kullanıcıysanız büyük bir depolama alanına sahip yada hafıza kartı ile desteklenebilen bir telefon seçmeniz yararlı olabilir.Cep telefonu ekran boyutu, telefonun genel boyutunu da etkileyebilmektedir. Ufak boyuttaki telefonlar taşıma kolaylığı sağlayabilir. Ancak büyük ekrana sahip bir telefondan daha detaylı görüntüler elde edebilirsiniz. Büyük bir ekran film veya video izleme deneyiminize keyif katar. Vatan Bilgisayar web sitesini ziyaret ederek size uygun fiyat ve performanstaki cep telefonunu filtreleme özelliğinden yararlanarakseçebilir, uygun fiyatlarla sahip olmak için sepetinize ekleyip sipariş verebilirsiniz.