"Türkiye'nin en iyisi Kocaman"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, “En iyi yerli teknik adamları sıralayacak olursak, Aykut Kocaman zirvede yer alır” diyerek meslektaşını övdü

Türkiyenin en iyisi Kocaman
10 Mayıs 2013 Cuma 10:34 tarihinde eklendi.

 

Gençlerbirliği ile önümüzdeki sezondan itibaren yollarını ayırma kararı alan teknik direktör Fuat Çapa, Aykut Kocaman’ın en iyi yerli teknik adam olduğunu söyledi.
 
UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’yi yarı finale taşıyan Kocaman’ı beğendiğini ifade eden Çapa, “En iyi yerli teknik adamları sıralayacak olursak, Aykut Kocaman zirvede yer alır” dedi. Çapa, Kocaman’ın Fenerbahçe’nin başında almış olduğu sonuçların yanı sıra duruş olarak da gayet başarılı bulduğunu belirterek, 48 yaşındaki teknik adamın kriz döneminde önemli kararlar aldığını ifade etti. “Hiçbir zaman doğru bildiğinden şaşmadı” diyen Çapa, Kocaman’ın Sarı-Lacivertli camiada kendisine direnenlere karşı her zaman dik durduğunu vurguladı.
 
Terim ve Hamzaoğlu
 
Çapa, Galatasaray’ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim’in de bu sezon elde ettiği başarıların görmezlikten gelinemeyeceğini dile getirdi. “Fatih hocanın yaptıkları da gözardı edilemez” diyen Çapa, ‘İmparator’ lakaplı teknik direktörün Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale taşımasına dikkat çekti. Terim’in devre arasında Sarı-Kırmızılılar’a katılan Drogba ve Sneijder’i takıma iyi monte ettiğine değinen Çapa, 59 yaşındaki deneyimli teknik adamın en beğendiği ikinci isim olduğunu söyledi. Çapa, Kocaman ve Terim’in ardından Akhisar Belediyespor’un başında son haftalarda başarılı sonuçlar alan Hamza Hamzaoğlu’nun bulunduğunu kaydetti.
 
Kaynak: FANATİK