Türkiye’nin En Kaliteli Rent A Car Markası

Son yıllarda teknolojinin hızlı gelişimi ile birlikte artık modernleşen çağımızda insanların kent yaşantısı hızında yaşamlarını sürdürmelerine neden oluyor.

Türkiyenin En Kaliteli Rent A Car Markası
20 Ağustos 2014 Çarşamba 14:23 tarihinde eklendi, 1.025 kez okundu.

Son yıllarda teknolojinin hızlı gelişimi ile birlikte artık modernleşen çağımızda insanların kent yaşantısı hızında yaşamlarını sürdürmelerine neden oluyor. Bu durumda insanların büyük bir hız ile ihtiyaçlarının ve isteklerinin değişmesine neden oluyor. Bu yüzden de günümüz modern çağında teknolojinin de sağladığı yeni nesil imkanlar ile birlikte pek çok yeni hizmet alanı ortaya çıkmaya başladı. Bu hizmet alanları arasında en eskilerden birisi olmasının dışında da hem insanların yoğun şekilde ortaya çıkan ihtiyaçları hem de teknolojinin başarılı entegrasyonu ile birlikte araç kiralama hizmetleridir. Günümüz modern standartlarını yakalayan Türkiye’de araç kiralama hizmetlerine dair oluşan ihtiyaçlarına yönelik olarak araç kiralama hizmetlerinde teknolojik imkanlar son derece etkin şekilde kullanılıyor.

 

Türkiye’de rent a car hizmetlerinin başarılı ve lider markalarından birisi olan Tesslim Rent A Car kurumsal ve bireysel alanda geniş kapsamlı hizmetler sunuyor. 2008 yılından bu yana uzun süreç içerisinde her zaman kaliteli araç kiralama hizmetlerinde cazip fiyat seçenekleri ve kurumsal çözümleri ile oldukça geniş bir referans listesi sunuyor. Geniş araç filosu içerisinde ihtiyaca ve isteğe yönelik olarak birbirinden yeni, kaliteli, konforlu ve lüks araç modelleri bulunuyor. Böylelikle araç kiralama işlemlerinde herhangi bir zahmet ya da ekstra masraf ile boğuşmak zorunda kalmadan en konforlu ve kaliteli hizmet standartlarında araç kiralama fırsatlarından kolaylıkla yararlanabilme imkanı sunuyor.

 

Günümüz modern Türkiye’sinde her kiralama hizmetleri ile alınan her 100 araçtan birisinin firmaya ait olması da günümüzde Türkiye’nin saygın araç kiralama markalarının başında gelmesini sağlıyor. Güvenlik konusunda her zaman üstün performans sunarak, geniş filosu içerisinde yer alan araçların düzenli kontrol ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyor. Böylelikle kiralanan araçlarda hem daha güvenli sürüş deneyimi hem de çok daha kaliteli ve çok daha konforlu araç kullanma deneyimi sunuyor. Dünyaca ünlü araba markalarının en yeni ve en üst performansa sahip olan modelleri ile müşterilerine hizmet sunarak, Türkiye’de lüks araç kiralama hizmetlerinde yüksek kalite standartlarının oldukça uygun fiyatlarla yakalanabilmesinde müşterilerine yardımcı oluyor.

 

Her daim müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile özellikle büyük kentlerdeki araç ihtiyaçlarına yönelik olarak hem bireysel hem de kurumsal alanda kaliteli çözümler getiriyor. Online hizmetlerde de rezervasyon uygulaması sunarak, ileri bir tarihe yönelik olarak uygun fiyatlara ve sadece birkaç dakika süren işlemlerle araç kiralayabilme imkanı sunuyor. Birbirinden kaliteli ve lüks sınıfındaki araçları oldukça cazip fiyatlar üzerinden online rezervasyon ile birkaç dakika içerisinde ileri bir tarihe rezerve ederek, ihtiyaç olan tarihte aracın dolu olması gibi bir problem ile karşı karşıya kalma durumunun yaşanmamasına imkan veriyor. Bu şekilde müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile araç kiralama hizmetlerinde dünya standartlarına yön vererek, araç kiralama hizmetlerinde kaliteyi uygun fiyata yakalama imkanı sunuyor.

 

Web: www.tesslimrentacar.com/

 

Adres: Büyükşehir Cad. Plaza İş Merkezi. No:45 Asma Kat Büyükşehir Mah. Beylikdüzü, İstanbul

 

Telefon: 0850 520 0450