Türkiye'nin ilk 3D reklamı

Sütaş'ın imaj filmi, gördüğü yoğun ilginin ardından, şimdi de 3 boyutlu olarak gösterime giriyor.

Türkiyenin ilk 3D reklamı
16 Mart 2012 Cuma 14:16 tarihinde eklendi, 2.260 kez okundu.

 

Sütaş’ın iyiliğin ve doğallığın peşindeki yolculuğunu, "Peşimizden gelin. Sizi iyiliğe, doğal lezzete götürelim" sloganıyla anlatan 2012 imaj filmi, gördüğü yoğun ilginin ardından, şimdi de 3 boyutlu olarak gösterime giriyor. 
 
TÜRKİYE REKLAM TARİHİ İÇİN BİR İLK 
 
Türkiye reklam tarihi için bir ilk olan 3 boyutlu TV reklam filmi Digiturk’ün 3D yayın yapan HD kanalında (kanal 399) gösterimde olacak. 
 
Sütaş çiftliğinin yolunu arayan buzağının başrolde olduğu film, 15 Mart-30 Nisan tarihleri arasında Digiturk’te, Yogi Bear, Pirates of the Caribbean, On Stranger, Drive Angry, Freddie Frogface gibi filmlerden önce yayınlanacak.
 
SİNEMALARDA DA 3 BOYUTLU GÖSTERİLECEK
 
Reklam filmi ayrıca, 16 Mart – 6 Nisan tarihleri arasında sinemalarda 3D filmler öncesinde gösterilecek.
 
35 mm çekilen ve özel bir teknikle 3D’ye aktarılan imaj film, Sütaş’ın reklam ajansı Güzel Sanatlar Saatchi & Saatchi tarafından hazırlandı.
 
BUZAĞI İÇİN EĞİTMENLER BULUNDU
 
Çekimleri İstanbul’un farklı mekanlarında üç gün süren filmde rol alan buzağıya, özel bakıcılar ve eğitmenler eşlik etti. Film çekimleri için Uluslararası Hayvan Danışmanları ve Antrenörleri Derneği’nin (ACTA) kurucu eğitmenleri Roger Farr ve Jillian Clark; çekimden 1 hafta önce Türkiye’ye gelerek gerekli hazırlıkları gerçekleştirdiler. Filmin yönetmeni Ron Eichhorn, yapım şirketi ise Torpido Film.
 
(Merve Eke/ Campaign Türkiye)