"Türkiye'nin işini zorlaştırmaya çalışacağız"

Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Sandor Egervari, Türkiye ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu belirterek, "Türkiye'nin işini zorlaştırmaya çalışacağız." dedi.

25 Mart 2013 Pazartesi 20:52 tarihinde eklendi.

 

2014 Dünya Kupası elemelerinde, yarın Türkiye ile karşılaşacak Macaristan Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Sandor Egervari ve futbolcu İmre Szabics, maçın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.
 
Yarın iki tane birbirine çok yakın takımın mücadelesinin olacağını dile getiren Sandor Egervari, "İkincilik yarışı için çok önemli bir maç var karşımızda şu anda. Umarım güzel bir karşılaşma olur. Romanya karşısında ne yazık ki maç bittikten sonra gol yedik ve berabere kaldık ama takım içindeki güçlü atmosfer bu üzüntüyü yıktı. Şu anda İstanbul'a moralli ve motivasyonlu geldik." diye konuştu.
 
Macar basınının, maçın kadrosuyla ilgili ısrarlı sorularına Egervari, "11'i maçtan önce şekillendireceğim. Bugünkü idmana da bağlı bu tabii ki. Bir kaç pozisyonda değişikliğe gidebiliriz. Rakibimizin de oyuncuları kişisel becerileri çok yüksek. Kadroyu ona göre de şekillendireceğiz. Oyunu ona göre de şekillendireceğiz." cevabını verdi.

CİHAN