Türkiye’ye 'çeteyle' alışacak

Beşiktaş'ın M.United'an kiraladığı Bebbe, İstanbul’a alışmak için vatandaşlarına güveniyor

Türkiyeye çeteyle alışacak
29 Haziran 2011 Çarşamba 12:13 tarihinde eklendi, 1.873 kez okundu.

 

MANCHESTER United’dan kiralık olarak Beşiktaş’a transfer olan Portekizli golcü Bebbe, İstanbul’a alışmak için vatandaşlarından medet umuyor. Siyah-beyazlılara iyi bir kariyer için geldiğini belirten golcü, dün ilk idmanına çıkıp arkadaşlarıyla tanışırken şöyle konuştu: “Arkadaşlarım çok sıcakkanlı ve samimi insanlar. Onlarla birlikte Türkiye’de şampiyonluklar kazanarak iyi bir kariyer istiyorum. 
 
‘BÜYÜK OYUNCULAR’
 
QUARESMA, Simao, Almeida hakkında söylenecek bir şey yok. Hepsi çok büyük oyuncular. İstanbul’a alışmam konusunda bana çok yardımcı olacaklarına inanıyorum.”
 
Guti: İstanbul’da ilk 4 ay zor geçti
 
KARTAL’IN Real Madrid kökenli yıldızı Guti Hernandez, İspanyol medyasına Türkiye’de geçirdiği günlerden Los Galacticos’un durumuna kadar geniş bir değerlendirmede bulundu. 
 
MADRİD’DEKİ 15 yılının ardından ilk kez dışarı çıktığını vurgulayan tecrübeli oyuncu ilk 4-5 ay İstanbul’da uyum sorunu yaşadığını belirtirken “Oradan soğuk bir şekilde ayrıldım. Daha fazlasını, layık olduğum gibi uğurlanmayı ve Bernabeu’da olmam için R.Madrid’in benimle konuşmasını ve her iki taraf için uygun bir tarih bulunmasını beklerdim” dedi. Guti, Messi-Ronalda kıyaslamasında da tercihini Arjantinli yıldızdan kullanıp “Cristiano önemli maçlarda gerekeni veremedi ve Messi düzeyine çıkamadı” diye konuştu.
 
11 kişiyle çalıştılar!
 
2011-12 sezonu için antrenmanlara başlayan Beşiktaş, dün de çalışmalarına devam etti. Teknik direkör Havutçu yönetimindeki idmanda 11 oyuncu yer alırken çalışma sonunda ise tüm ekip buz dolu havuzda serinledi. Akşam idmanına ise ülkesinden dönen Simao Sarbosa da katılırken izinli olan İsmail Köybaşı, Egemen Korkmaz, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, Aurelio, Hugo Almeida ve Filip Holosko idmanda yer almadı.
 
Ernst: Bu yıl daha iyi
 
SİYAH-beyazlıların Panzer’i Fabian Ernst, bu sezon tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Beşiktaş’ın resmi sitesine konuşan tecrübeli oyuncu, “Takım arkadaşlarımın hepsi çok iyi isimler. Bu sene ekibimizde geçen sezona göre daha iyi bir hava var. Gençlerin de katılmasıyla iyi bir denge yakalandı. Tecrübeliler, gençlere yardımcı olacak. Bu sene taraftarımıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.
 
İstenmeyen adam Fink!
 
BEŞİKTAŞ’TA kadroda düşünülmeyen yabancı oyunculardan Michael Fink takımla çalışmalara bile dahil edilmiyor. Ferrari’yle birlikte takım bulmaları istenen isimlerden olan Alman orta saha dün de tek başına salonda çalıştı. Avusturya kampına da götürülmeyecek olan oyuncu, takım bulana kadar da çalışmalarına ‘ıssız adam’ olarak devam edecek.

Vatan Gazetesi