"Türküm demekten korkar oldum"

Ünlü sanatçı Feridun Düzağaç, Habertürk TV'de son günlerde yaşananları değerlendirdi.

Türküm demekten korkar oldum
04 Nisan 2013 Perşembe 09:55 tarihinde eklendi.

Sanatçı Feridun Düzağaç Habertürk TV'de Balçiçek İlter'in konuğu oldu. İlter'in sorularını yanıtlayan Feridun Düzağaç, Türkiye'de son zamanlarda yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

 
"ŞARKILARIMIN KİME FAYDASI OLACAK"
 
3 yıl aradan sonra 'Flu' isminde bir albüm çıkaran ünlü sanatçı, bir önceki albümü ile şimdiki albümünü karşılaştırdı. Düzağaç, şöyle konuştu:
 
"Gündemin bu kadar sert ve yoğun olduğu ve hızla değiştiği bir ortamda insanların her konuda bölünüp cepheleşip birbirinden nefret etmeyi bir özellik haline getirdiği bir ortamda şarkılarımın kime ne faydası olacak. Çok takıldım oraya.
 
"TÜRKÜM DEMEYE KORKAR OLDUM"
 
İnsanlarda 'başıma bir şey gelmeyecekse' durumu var. En çok futbol yazıları yazdığımda geri dönüş alıyorum. Vatandaş olarak benim canımı yakan şeyleri yazdığımda ise birileri bana hakaret ediyor. Ama genelde kimse görmezden geliyor. Bir de Türklük kısmı çok ilginç. Yani Türk'üm demeye korkar oldum. Ben bunu yaşıyorum. Benim tek tanıdığım kimlik 'insan olmak'. Adanalıyım ama Adanalılığın bendeki yeri bir yere kadardır. Ben insanın ve kendi insanımızın hep iyilerine layık görüyorum."