Turkuvaz Medya ateş püskürdü

Turkuvaz Medya Grubu, sabah.com.tr üzerinden yaptığı açıklamada suçlamalara ateş püskürürken iddialı ifadeler kullandı.

Turkuvaz Medya ateş püskürdü
23 Şubat 2012 Perşembe 20:41 tarihinde eklendi, 1.349 kez okundu.

 

Grup, diziye dönük suçlamaları "ATV ve Sabah'a karşı ahlaksız bir linç kampanyası" olarak tanımlarken "ATV ve Sabah korkusu artık iftira kampanyalarına dönüştü" dedi.
 
Sürecin, ATV-Sabah grubuna yönelik kıskançlık ve korkudan kaynaklandığını iddia eden Turkuvaz Medya açıklamasında şöyle denildi:
 
3 yılda dünya devlerinin yatırım radarına giren ATV ve Sabah'a karşı ahlaksız linç kampanyası maskeleri düşürdü.
 
Eski Türkiye'nin ekonomik ömrünü tamamlamış medya unsurlarının ATV ve Sabah korkusu artık iftira kampanyalarına dönüştü. 
 
ATV'nin toplumsal bir yaraya parmak basan ve Türk halkının büyük beğenisini kazanan Uçurum adlı dizisiyle ilgili asılsız ve akılalmaz iftiralar, sosyal medyadaki karanlık tipler ve gizli kimlikler ardına saklanan medya siteleri eliyle Turkuvaz Medya ve dizinin yapımcısına yönelik insafsız linç halini aldı.
 
Her güne ATV ve Sabah'a saldırmak için bahane arayarak başlayan haset dolu tipler, dizideki Nur isimli hayat kadını karakteri üzerinden başlattıkları iftira kampanyasıyla, CHP Milletvekili Nur Serter'e hakaret edildiğini iddia ederek aslında kendi kalplerinde pisliği alçakça ortaya koymuşlardır.
 
Turkuvaz Medya Grubu'nun değil bir milletvekiline, herhangi bir insana dahi hakaret edilmesine müsaade etmeyeceği aşikar iken, sadece içlerindeki kini boşaltmak için üzerinde onlarca insanın emeği olan Uçurum dizisine izlemeden ve dinlemeden korkunç bir hınçla saldırıya geçildi.
 
RTÜK üyeleri tarafından üç defa izlenen ve bir kez bile Nur Serter ifadesinin geçmediği tespit edilirken, ATV ve dizi yapımcısının yaptığı açıklamalar dikkate alınmayarak ahlaksız iftira kampanyası sürdürülmeye devam edildi.
 
ATV ve Sabah'ın her hamlesine panikle ve alçakça iftiralarla yaklaşanlara sözümüz yok! Sözümüz, sosyal medyada kontrolünü kaybederek, izlemediği dizi hakkında ağzına geleni, anlamadan, dinlemeden yazan siyasetçi, gazeteci, yazar, çizer, sanatçıya... 
 
Kendileri defalarca iftiralara maruz kalanlar, linç güruhunun peşine takılıp, güya ahlaki davranma adına yaptıkları özür çağrılarıyla Turkuvaz Medya'ya saldıranların değirmenine su taşıdı.
 
Basın meslek ilkelerine her zaman saygı gösteren Turkuvaz Medya Grubu, ilkeli tavrını her türlü alçakça, ahlaksızca ve düşmanca saldırıya karşı korumaya devam edecektir.