"Turu geçtiğimizi için mutluyuz"

Türkiye Kupası’nda bir üst tura geçen Kayserispor’un teknik direktörü Robert Prosinecki, turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Turu geçtiğimizi için mutluyuz
05 Aralık 2013 Perşembe 20:55 tarihinde eklendi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Kayserispor, Kadir Has Stadı’nda 1461 Trabzon’u 1-0 mağlup ederek bir üst tura geçen taraf oldu. Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kupada sürpriz sonuçların alınmasının bu maçı kendileri için iyice zora soktuğunu söyledi.

Büyük takımların elendiğini belirten Prosinecki, “Son dönemlerde dün ve önceki gün kupada yaşanan sürprizler bizim de üzerimizde baskı oluşturdu. Zor geçeceğini biliyorduk. Maçın ilk yarısında kendimizi veremedik. Ama ikinci yarı oyunun mutlak hakimi olarak galip geldik ve turu geçtik.” dedi.

Uzun bir sakatlık sonunda Bobo’nun golle dönmesinin ayrıca önemli olduğunu belirten Prosinecki, “Ligde ilk yarının bitmesine 4 maçımız kaldı. Buradan aldığımız moral ve güvenle daha iyi bir Kayserispor izlettireceğiz. Hak ettiğimiz yere çıkmak için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Taner de “İyi mücadele eettik. Gelecek haftalarda iyi bir noktaya gelmem istiyoruz” dedi.

Cüney de, “Herşey söylendi aslında. Yüzde 100 konsantre olmazsanız böyle maçlarda herşey olabilirdi. Önemli olan turu geçmekti, bunu başardık. Mutluyuz.” dedi.

1461 TRABZON SÜRPRİZ YAPAMADIĞI İÇİN ÜZGÜN

1461 Trabzon Teknik Direktörü Lütfi Canalioğlu, maçta performans olarak keyif veren bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti. Genç bir takım olduklarını belirten Canalioğlu, “Oyundan tümüyle memnunuz. Çocukları kutluyorum. Ama turu geçemediğimiz için üzgünüz” diye konuştu.

1461 Trabzonspor futbolcusu Aytaç Ak da, “Kupada geçen seneki çıkışımızı bu sene de sürdürmek istiyorduk. Aramızdan ayrılan çok arkadaşımız oldu. Biz de sürpriz yapmak istiyorduk. Elimizden geleni ortaya koyduk. Ama Kayserisporlu usta ayaklara engel olamadık.” şeklinde konuştu.

Kaleci Kubilay da, Kayserispor’un tecrübesine yenildiklerini söyledi. Kubilay şöyle konuştu: “Tecrübelerini konuşturarak galip geldiler. Biz de iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Eksiklerimizi tamamlayarak buradan lige geçmek istiyoruz.”


CİHAN