TÜSİAD Avrupa'daki krizi masaya yatıracak

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği Dış Politika Forumu ile Boğaziçi Üniversitesi ''Euro Krizi Sonrasında Avrupa'nın Yeni Mimarisi ve Almanya'nın Rolü'' başlıklı bir konferans düzenleyecek.

TÜSİAD Avrupadaki krizi masaya yatıracak
15 Ekim 2012 Pazartesi 12:17 tarihinde eklendi.

 

TÜSİAD açıklamasına göre, Almanya Birlik 90-Yeşiller Eşbaşkanı Cem Özdemir'in ana tema konuşmacısı olarak katılacağı konferansta, avro krizi kapsamında Almanya'nın rolü de değerlendirilecek. 
     
Boğaziçi Üniversitesi-TÜSİAD Dış Politika Forumu tarafından organize edilen konferans, 16 Ekim 2012 Salı günü 14.00-16.00 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu'nda ''Euro Krizi Sonrasında Avrupa'nın Yeni Mimarisi ve Almanya'nın Rolü'' başlığıyla gerçekleştirilecek. 
     
Konferansın açılış konuşmaları Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner ve Boğaziçi Üniversitesi-TÜSİAD Dış Politika Forumu Direktörü Hakan Yılmaz tarafından gerçekleşecek. 
     
Almanya Birlik 90-Yeşiller Eşbaşkanı Cem Özdemir konferansa ana tema konuşmacısı olarak katılacak. Konferansta, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Kemal Kirişçi ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası Siyaset Platformu Başkanı Volkan Vural birer konuşma yapacak.