Tutuklu komutanlara broşürlü destek

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde, 2 çocuk babası, emekli işçi Süleyman Taşezen, Ergenekon ve Balyoz davalarında tutuklu bulunan komutanlara destek vermek için tek kişilik eylem yaptı, broşür dağıttı.

Tutuklu komutanlara broşürlü destek
09 Ocak 2014 Perşembe 20:18 tarihinde eklendi.
Üzerinde 'Tutsak Komutanlarımız terörist değil onurumuzdur' yazılı mont bulunan Süleyman Taşezen, Turgutlu’nun en işlek yerlerinden olan Atatürk Bulvarı’nda, kaldırımdan geçenlere 'Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı bir arkadaşınız olarak sizlerle bir kaç konuğu paylaşma gereğini duydum. AKP Hükümeti bir Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı olduğunu açık açık ortaya koymuştur. Yolsuzluklar almış başını gidiyor. AKP Hükümeti’ne ve belediyelerine destek vermemenizi bekliyorum' yazılı broşür dağıttı.
 
"Yolsuzluktan bakanlar istifa etti. Komutanlar, içerde. Bunu içime sindiremiyorum" diyen Taşezen, tepkisini de kendi imkanmarıyla bastırdığı 2 bin broşürü dağıtarak gösterip, cezaevindeki komutanlara manevi destek verdiğini söyledi.
 
Taşezen geçen 28 Aralık’ta Başbakan Erdoğan'ın Turgutlu ziyaretinde de 'Başbakan, polisimizin üzerinden elini çek' yazılı tişört giydiği için gözaltına alınmış, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

DHA