Tuvalette seks davasından vazgeçti

Helin Avşar’ın, Arnavutköy’deki bir çorbacının tuvaletinde bir erkekle seviştiği iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü

07 Nisan 2011 Perşembe 09:58 tarihinde eklendi, 5.943 kez okundu.

 


 
İddiayı ortaya atanlar fotomodel Berna Arıcı, oryantal Sibel Gökçe ve dansçı Dora Ercan’dı. Olay gecesi tuvalete istifra etmek gittiğini savunan Avşar, bu üçlüden şikayetçi oldu. Arıcı, Gökçe ve Ercan hakkında, “basın yoluyla hakaret”ten 32 aya kadar hapis istemiyle kamu davası açıldı. 
 
Davanın ilk duruşmasında fotomodel Berna Arıcı, “Sabaha karşı 04.00 sıralarında Helin Avşar, dışarıdan yalnız başına içeri girdi. Çok sarhoştu. Hiç oturmadan direkt tuvalete gitti. 5-10 dakika gelmeyince şüphelendik. Başına bir şey gelebileceğini düşündük. Önce Dora, Helin’e bakmak için tuvalete gitti. Kapının altında 20 cm boşluk olduğundan bir erkek ve bir bayan ayakkabısı görünce kapıyı tıklatmış. ’Helin Abla, iyi misin’ diye sormuş. Helin, ‘Yok bir şey’ demiş. Dora gelmeyince Sibel, o da gelmeyince de ben tuvalete gittim. İçeriden, bir bayanın seks sırasında çıkarabileceği sesleri duydum. Şoke olduk. Bu sesler, kusma ve böğürme sesleri değildi. İçeriden kimin çıkacağını merak ettik, tuvalet kapısı önünde 10 dakika bekledik. Önce 28-30 yaşlarında, çizgili gömlekli, esmer, yakışıklı bir erkek tuvaletten çıkıp gitti. Ondan 10 dakika sonra da Helin çıktı” diye ifade verdi.
 
Davanın önceki gün görülen üçüncü duruşmasında ise bir sürpriz yaşandı. Duruşmaya Helin Avşar adına katılan avukat Polat Dilli, müvekkilinin, şüpheliler hakkındaki şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi. Dilli’nin talebi üzerine dava düştü.

Vatan Gazetesi