Tuvana Türkay kafa karıştırdı!

Sosyal medya hesapları üzerinden ünlü isimlerin birbirlerinin doğum gününü kutlamasına alıştık. Bu kutlamaların bir benzerini de oyuncu Tuvana Türkay usta isim Selçuk Yöntem için yaptı.

Tuvana Türkay kafa karıştırdı!
14 Temmuz 2020 Salı 10:09 tarihinde eklendi, 2.486 kez okundu.
Birlikte çekilmiş bir karelerini paylaşan Türkay, altına da “Senin hayat sınıfında tekrara du¨s¸meliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bu¨tu¨n kalbinden gec¸enleri. Hic¸ ilerlemiyor gibi go¨ru¨nen bir yol olmalısın sen, her cu¨mlenle etrafını c¸ic¸eklendirdigˆin. Hic¸ bir cu¨mlemizin, hissimizin bos¸lugˆa du¨s¸medigˆi, gu¨lu¨s¸u¨mu¨zu¨n eksilmedigˆi gu¨zel gu¨nlere, nice yas¸lara Selçuk Yöntem” notunu düştü.
 
Ancak Tuvana kısa bir süre sonra bu paylaşımı kaldırdı.  Magazin gündemine bomba gibi düşen Tuvana Türkay ile Selçuk Yöntem arasındaki aşk iddiaları gündeme oturdu. 
 
Yöntem ise yeni yaşına dair şu sözleri paylaştı:
 
"Doğum günlerini çok severim. İnsanın kendini bir şey zannettiği çok güzel gündür. Dostlarla, sevdiklerimle paylaştığım önemli bir gündür. Kutlayan herkese teşekkür ederim."
 
Oyuncu Selçuk Yöntem, bale sanatçısı Cihan Yöntem ile 1987 yılında nikah masasına oturdu.  Çiftin Iraz Yöntem adında bir kızları var.