Tuzcuoğlu diziden kovuldu mu?

Oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun TRT 1'de ekrana gelen 'Avrupa Avrupa' adlı diziden sette çıkan kavga sonucu kovulduğu iddia edildi. İddialara yanıt dizinin yapımcısı Banu Akdeniz'den geldi.

Tuzcuoğlu diziden kovuldu mu?
30 Kasım 2011 Çarşamba 17:02 tarihinde eklendi.

 

İşte Akdeniz'in açıklaması:
 
TRT 1 televizyonlarında yayınlanan ve yapımcılığını üstlendiğim “Avrupa Avrupa” adlı dizimizin başrol oyuncularından İpek Tuzcuoğlu ile 13 bölümlük anlaşmamızın bitiminde karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık… Son günlerde “yorumlarla” büyüyerek farklı bir tartışmaya çekilmek istenen ve aslı astarı olmayan haberlere istinaden açıklama yapma gereği duydum. “Avrupa Avrupa” dizi çekimlerinin başladığı ilk günlerden bu yana sette ya da set dışında herhangi bir tartışma yaşanmadığı gibi, nezaketsizlik seviyesini aşacak diyaloglar dahi gerçekleşmemiştir. Işıkçısından kameramanına, yönetmeninden oyuncusuna tüm ekip son derece uyumlu bir çalışma içindedir.
 
Bu anlamda Sayın İpek Tuzcuoğlu'nun ne tarafımız, ne dizinin yayınlandığı kanal TRT 1 yönetimi, ne de rol arkadaşlarından herhangi birisi ile herhangi bir ihtilafı ya da anlaşmazlığı bulunmamaktadır, bu açıklamanın haricindeki her beyan, iddia ASILSIZDIR…
Bilginize,
 
Mia Yapım 
Banu Akdeniz