Tuzla'da kaza: 5 yaralı

Tuzla’da, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil aşırı hız ve kaygan zemin nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı.

Tuzlada kaza: 5 yaralı
17 Mart 2013 Pazar 13:10 tarihinde eklendi.

 

Yaklaşık 200 metre sürüklenen otomobildeki şahıslar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. 
 
Kaza, TEM otoyolu Orhanlı mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametinden İstanbul yönüne seyreden Gülağa Tursun yönetimindeki 34 UB 9790 plakalı otomobil, aşırı sürat ve kayganlaşan zemin nedeniyle kontrolden çıktı. Şarampole sürüklenen otomobil yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra takla attı. 
 
Kazayı gören Karayolları işçileri hemen yardıma koştu. İşçiler otomobilde bulunan Gülağa Tursun, Sinan Tursun, Melek Tursun, Mehmet Ali Yıldırım ve Güllü Yıldırım’ı çıkartarak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Mehmet Ali Yıldırım, Ankara’dan geldiklerini belirterek kontrolden çıkan otomobilin sürüklendikten sonra takla attığını anlattı. 
 
Kazayı gören Karayolları işçileri de otomobilin kontrolünü kaybederek şarampole çıktığını ve yaklaşık 200 metre boyunca şarampolde ilerlediğini söyledi. Otomobilin takla attıktan sonra ancak durabildiğini belirten Karayolları işçileri, şaşkınlıklarını dile getirdi. 
 
Kaza nedeniyle İstanbul istikametine bir süre kapalı kalan yol, otomobilin çekilmesinin ardından tekrar açıldı.

CİHAN