Twitter'da bomba açıklamalar

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Başbakan Erdoğan'a 2 bin kişilik bir istihbarat raporunun sunulduğunu Twitter üzerinden açıkladı.

Twitterda bomba açıklamalar
01 Ocak 2014 Çarşamba 16:01 tarihinde eklendi.
Kuzu, "Başbakan'a sunulan İstihbarat raporunda, devlet içindeki parelel yapının planı detaylarıyla yer aldı. 42 ilde yapılacak 'Cadı Avı' engellendi. Devlet içindeki paralel yapının planı detaylarıyla raporda yer aldı" dedi.
 
Burhan Kuzu'nun gündeme dair attığı tweetleri şu şekilde: 
 
"42 İLDE YAPILACAK 'CADI AVI' ENGELLENDİ"
 
-Başbakan'a sunulan İstihbarat raporunda, devlet içindeki parelel yapının planı detaylarıyla yer aldı. 42 ilde yapılacak "Cadı Avı" engellendi. 
 
-Başbakan'a sunulan raporda 2 bin rütbeli emniyetçi, akademisyen, bürokrat, hakim, savcı, basın mensubu, işadamı var. Örgütün şifresi aralarında... 
 
"HSYK DA TAHRİP GÜCÜ OLDU"
 
-HSYK açıklaması açıkça yargıya müdaheledir. İki pırpırlı kollukla, hukuk tanımayan bir kaç savcı ülkeyi dinamitledi. HSYK da tahrip gücü oldu. 
 
-Son komploların varlığı, Türkiye'nin yarım asırdır içindeki bir kısım ulusalcı çeteleri, jakoben dayatmacıları ve darbecileri unutturmasın!!!! 
 
-Son operasyon pilota saldırı: Ey insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar! unutmayın ki hepimiz pilotuna saldırdığınız o uçaktayız. 
 
-Bazılarına laf anlatmak çok zor; diyeceksiniz ki yolsuzluk yapanlar var; teorik olarak bunlar her zaman ileri sürülebilir. Yargıyı bekleyelim. 
 
"HEDEF SAYIN BAŞBAKAN VURUN HAYDİ VURUN KAHBELER"
 
-"Vurun ulan vurun ben kolay ölmem" diyor Ahmet Arif "33 Kurşun" şirinde. Hedef Sayın Başbakan; vurun haydi vurun kahbeler...... 
 
-Kaybeden Türkiye oluyor; hepimiz oluyoruz. Vurmadan önce herkes bu gerçeği düşünmeli. O zaman ya vurmaktan vaz geçer ya dozunu azaltır. 
 
-Yargılamanın sonunda varılması gereken noktaya en başında varırsak, masumiyet karinesini yok ederiz. 
 
-Suç teşkil eden ne varsa üstüne gidilmesi gerekir. Hepimiz buna yardımcı olmalıyız. Ancak bunu, hukuku siyasete araç yapmadan yapmalıyız. 
 
"AKSİ SABİT OLANA KADAR HERKES SUÇSUZ SAYILIR"
 
-Tweetlerimi yazarken "ne içtiğim" bayağı bir merak konusu olmuş. Çaykur'un siyah çayını içerim. Attığım anlamlı tweettlerden belli olmuyor mu? 
 
-Makul ve gönül dili ile yazmaya çalıştığım Tweettelerim gerçekten çok sayıda takipçimde karşılık buluyor. Ne var ki kalpleri mühürü olanlar! 
 
-Kimsenin yanlış işine asla sahip çıkmadım. Ancak "aksi sabit olana kadar herkes suçsuz sayılır" ilkesine her zaman önem verdim. Farkımız bu!!!