Twitter'da Jack Sparrow çılgınlığı

Karayip Korsanları serisinin son filminin gösterime girmesine kısa bir zaman kala Twitter'da Jack Sparrow çılgınlığı başladı

Twitterda Jack Sparrow çılgınlığı
17 Mayıs 2011 Salı 11:57 tarihinde eklendi, 1.564 kez okundu.

 

Disney'in başarılı film serisi Karayip Korsanları, dördüncü kez beyazperdede yelken açmaya hazırlanıyor. Bu sefer gençlik çeşmesinin peşine düşen korsanların yeni macerası 19 Mayıs tarihinde gösterime girecek. Ancak Twitter'da Karayip Korsanları heyecanı şimdiden başladı.
 
Bugün beklenmedik şekilde Twitter'ın trendler bölümünde Captain Jack Sparrow'un ismi belirdi. Johnny Depp tarafından canlandırılan serinin ana karakterinin bir anda Twitter'daki en popüler kişi olmasının nedeni bilinmiyor.
 
En Popüler Korsan
 
Bu Twitter çılgınlığı Disney'in viral reklam çalışması mı? Yoksa serinin fanatiklerinin sabırsızlık haykırışları mı? Bu konuda bilgi yok. Ancak, şu anda saniyede ortalama olarak 27 – 50 arasında Tweet atılarak, dünyanın en eğlenceli korsanı Twitter sakinleri tarafından anılıyor.
 
Şu anda, trend kısmında bu ismi gören herkes popüler olayları takip ettiğini kanıtlamak için Jack Sparrow hakkında anlamsız da olsa bir tweet yazıyor.
 
Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.