Twitter'dan komşusunun cinsel ilişki sesini yayınladı

ABD'de bir kadın bilgisayarında çalışırken komşusunun aşırı gürültülü ilişkisinin sesini Twitter'dan yayınladı.

Twitterdan komşusunun cinsel ilişki sesini yayınladı
09 Ocak 2016 Cumartesi 23:11 tarihinde eklendi, 3.690 kez okundu.
Radikal'in haberine göre, Komşu komşunun külüne muhtaçtır ancak gürültücü bir komşudan da daha büyük eziyet yoktur. ABD'de bir kadın bilgisayarında çalışırken komşusunun aşırı gürültülü cinsel ilişkiye girmesine tepki gösterdi. Çılgına dönen kadın o sesleri kaydederek Twitter'dan yayınladı.
 
Komşusunun ilişki seslerini kaydeden kadın, sesleri Twitter'dan canlı yayınladı. 
 
ABD'nin Philadelphia şehrinde yaşayan kadın, öğleden sonra bilgisayarında çalışırken komşusunun aşırı gürültülü ilişkiye girmesine tepki gösterdi. 
 
Mirror gazetesinde yer alan habere göre, pek çok komşunun yaptığı gibi müziğin ya da televizyonun sesini açmak yerine farklı bir yöntem izlemeye karar veren 38 yaşındaki Stacey Ritzen, komşusunun bağırarak ilişkiye girmesini videoya kaydederek Twitter hesabından yayınladı. 
 
İlk tweetinde, "Kim benim rezil komşumun aşırı yüksek sesle ilişkiye girmesini duymak ister?" diye takipçilerine soru sorarak yayınladığı ses videosunun ardından Ritzen, devam eden tweetlerinde komşusunun %95 ihtimalle bir okul otobüsü şoförü olduğunu söyledi.
 
Kimliği açıklanmayan çiftin bir süre sonra bir ses videosunu daha yayınlayan Ritzen, hala devam ediyor diye tweet attı. Yaklaşık 20 dakika sonra bir tweet daha atan Ritzen, "Aman Allahım yeniden başlıyor. Bir kadının kaç kez orgazm olması gerekir ki?" diye sordu. Aşırı yüksek çığlık sesleri takipçilerinde kadının saldırıya uğradığı izlenimini uyandırınca, komşusunun güvende ve oldukça mutlu olduğunu belirten Ritzen'in tweetleri kısa sürede internete yayıldı. 
 
Ertesi gün yine gürültülü bir seks seansı yaşadığını söyleyen Ritzen, gürültücü arkadaşlarını evine çağırdığını ancak taşınma vaktinin geldiğini düşündüğünü söyledi.