Twitter'de büyük kapışma

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, misket oynamasını eleştiren gazeteci Metin Uca ile sosyal paylaşım sitesi Twitter'da tartıştı.

Twitterde büyük kapışma
16 Nisan 2011 Cumartesi 11:48 tarihinde eklendi.

 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da tartışma geleneğine Gökçek ile gazeteci Metin Uca katıldı. Uca, katıldığı bir televizyon programında iki maskot kediyle misket oynayan Gökçek'e, "İki büyük maket kediyle TGR'de misket oynadığını görünce ondaki sevginin kaynağına ulaştım. Evet o da bir kedisever ama başkanımız maket kediyle tarihte ilk kez misket oynayarak sanat alanında uyumsuz absürdün sınırlarını da zorladı. Melih Gökçek'e bakınca oksijenli solunum ve kromozom sayısı dışında insanin ortaklaşabileceği pek bir şey bulması mümkün değil" dedi.
 
"SANA ZAMANINDA ÇOK MİSKET OYNATTIM"
 
Ankara Belediye Başkanı Gökçek ise Uca'nın açıklamalarının ardından şu yanıtı verdi: "Aradan 15 sene geçti acısını unutmamışsın. Bir ağlamadığın kaldı. Senin sanatsal gösterilerini seyredenler zaten sana bakarken gülmeye başlıyorlar. Espri yapmana gerek kalmadan niye ki? Kedileri bırak, zamanında ben sana ne misketler oynattım unutma."