"Üç puan aldığımız için mutluyuz"

Fenerbahçeli Volkan Demirel, bu sezon kendi performansındaki düşüşün sezon başı olmasından kaynaklandığını söyledi.

Üç puan aldığımız için mutluyuz
16 Eylül 2013 Pazartesi 23:17 tarihinde eklendi.

Sarı-lacivertli takımın deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısana katılan tecrübeli kaleci, "Üç puan aldığımız için mutluyuz. Neticesinde kazanmasını bildik. İlk yarı iyi oynayamadık.

Çok karambol goller yedik. İkinci yarıya çıkarken maçı kaybetmeyeceğimizi biliyorduk. Maçı çevireceğimizden emindik. Hiçbir şekilde kaybedeceğimizi düşünmedik. Önümüzdeki serimizi devam ettirmek istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin "Bu sezonki performansındaki düşüş için neler söyleyeceksin ?" sorusuna ise Volkan Demirel, "Benim performansıma baktığınız zaman çok mu iyiyim hayır, çok mu kötüyüm hayır. Geçmişe göre performansım biraz düşük. Zaman içinde şanssız goller ve karambol goller yiyoruz. Ben buna biraz sezon başına bağlıyorum." diye konuştu.

Futbol kamuoyunda 'Fenerbahçe kötü oynuyor' şeklinde yapılan yorumlar içinse milli eldiven, "Bizim kötü oynadığımız şeklinde yorumlar yapılıyor. Aslında bu ilk hafta deplasmanda Konyaspor'a karşısında 2-0 galibiyetten 3-2 mağlubiyetten kaynaklanıyor. O maçtan sonra çatlak sesler çıktı. Fenerbahçe olarak neler yapmamız gerektiğini bilen takımız. Zaten sonrasında Fenerbahçe'nin kalitesi de ortaya çıkıyor." diyerek sözlerini tamamladı.

WEBO: ÜÇ PUANLA DÖNÜYOR OLMAKTAN MUTLUYUZ

Sarı-lacivertli takımın Kasımpaşa karşısında elde ettiği galibiyette iki gol atan Webo ise "Kasımpaşa gibi bir takım karşısında iyi performans ortaya koyduk. Devre arasında hocadan çok kuvvetli bir mesaj verdi. İkinci yarıda Fenerbahçe'nin gerçek yüzünü ortaya koyduk. Böyle bir galibiyet almak önemliydi. Sonuç olarak üç puanla dönüyor olmaktan mutluyuz." diye konuştu.


CİHAN