Uçakta büyük panik

Güney Kore'nin Incheon Havaalanı'ndan kalkarak ABD'ye giden Amerikan Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağının, Japonya'nın Narita Uluslararası Havaalanı'na acil iniş yaptığı bildirildi

Uçakta büyük panik
17 Aralık 2014 Çarşamba 08:22 tarihinde eklendi.

Güney Kore'nin Incheon Havaalanı'ndan kalkarak ABD'ye giden Amerikan Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağının, Japonya'nın Narita Uluslararası Havaalanı'na acil iniş yaptığı bildirildi. Türbülans sebebiyle acil iniş yapan uçakta 240 yolcu ve 15 mürettebat bulunduğu, 12 kişinin hafif yaralandığı bildirildi.

Incheon - Dallas seferini yapan Amerikan Hava Yolları'na ait 280 sefer sayılı Boeing 777 yolcu uçağı, sabah saatlerinde Japonya'nın üzerinden geçerken türbülansa yakalanarak Narita Uluslararası Havaalanı'na acil iniş yaptı.

Olayı anlatan yolculardan biri, uçağın havalanmasından yaklaşık 2-3 saat sonra şiddetle titremeye başladığını ve bir boşluğa düşer gibi olması nedeniyle yemek ve içeceklerin uçağın tavanına çarptığını söyledi. İlk yardım alan yolcuların bazılarının baş ve yüzlerinde hafif yara izlerinin olduğu gözlemlendi. 


CİHAN