Üçgen vücut kavgası

2 gün 'izinli' diye idmana çıkmayan Kewell&Neill'ın, Hagi'yle yaşadığı krizin sırrı çözüldü

Üçgen vücut kavgası
25 Mart 2011 Cuma 10:54 tarihinde eklendi, 5.349 kez okundu.

 

Florya'da 'vücut geliştirme' çalışan iki yıldıza Hagi 'yasak' koydu. Ancak Avustralyalılar'ın Polat Otel'de halter kaçamağını Hagi'nin ajanı yakalayınca ortalık karıştı. Yönetim, 'yeni bir kadro' dışı vakasını önledi
 
Akşam'ın haberine göre; Misimoviç'i, 'sakız çiğniyor' diye aforoz eden, Milan Baros'la da idmanda küfürleşen Hagi'nin, Avustralyalı oyuncularla da çok ciddi bir kriz yaşadığı anlaşıldı. Florya'da iki gün idmana çıkmayan ve 'izinli' olduğu açıklaması yapılan iki oyuncunun aslında Hagi'yle yaşadıkları kriz yüzünden bir süre idmanlara alınmadıkları ve salonda çalışmak zorunda kaldıkları ortaya çıktı.
 
Rumen teknik adamla, Kewell ve Neill arasında yaşanan kavganın ayrıntıları ise şöyle:
Üçgen vücutlara sahip olmak isteyen ve Arnold Schwarzenegger'e özenen Neill ve Kewell'ın başını çektiği bazı G.Saraylı oyuncular, idmanlarda sürekli vücut geliştirme çalışması yapıyordu.
 
ÖZEL İDMAN
Hagİ ise futbolcuların kas yığınına dönmesinin, performanslarını olumsuz etkileyeceğine inanıyordu. Bu yüzden de oyuncularına ağırlık çalışma yasağı getirdi. Ama Hagi'nin bu yasaklarına rağmen bildiğini okumaya devam edenler oldu.
 
YAKLAŞIK üç hafta kadar önce Arda, sağlık kurulu ekibi tarafından Polat Otel'in altında bulunan spor salonunda tedavi görüyordu. Hagi'nin yardımcısı Geovanni, Arda'nın son durumunu kontrol etmek için otele gitti. Salona girdiğinde bir de ne görsün? Özel işleri nedeniyle sürekli izin alan sempatik Avustralyalılar Harry Kewell ve Lucas Neill, 90 kiloluk halterlerin altına girmiş ve göğüs kaslarını geliştirmektedir.
 
CEVAPSIZ KALAN SORULAR
Bunu gören Geovanni Arda'yı bir anda unutur ve koştura koştura Florya'ya giderek durumu Hagi'ye anlatır. Tabi bunu duyan Hagi bu rahat durur mu? Akşam antrenmanında iki futbolcuya da Allah ne verdiyse söylenir. Sonra da kıyamet kopar. Araya giren yöneticiler yeni bir kadro dışı vakası yaşanmaması için Hagi'yi ikna ederler.